Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ТБ SAMSUNG QE55Q70AAUXUA

Код товару: 246815
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

QLED-телевізори ТБ SAMSUNG QE55Q70AAUXUA

Інтелектуально оптимізуючи зображення, звук та інші параметри, процесор Quantum 4K забезпечує всебічну продуктивність для отримання воістину непередаваних вражень від перегляду.

Ціна: 41581 грн
шт

Опис товару ТБ SAMSUNG QE55Q70AAUXUA

Оптимізований колірний тон підсвічування для підвищення контрастності Технологія подвійного підсвічування Dual LED Інноваційна технологія підсвічування забезпечує більш чітку та точну контрастність за рахунок оптимізації колірного тону підсвічування відповідно до типу контенту, що переглядається. Мільярд кольорів з технологією квантових точок 100% охоплення кольору з технологією квантових точок Технологія квантових точок дозволяє отримати на екрані найкраще зображення з можливих. Зі 100% охоплення кольору, квантові точки вбирають світло і перетворюють його на найбільш захоплюючий колір, який залишається справжнім за будь-якого рівня яскравості. *100% охоплення кольору, виміряне в режимі відео та колірному просторі DCI-P3,сертифіковано VDE. Більш широкий діапазон контрастності для перегляду фільмів Quantum HDR Технологія Quantum HDR дозволяє виявити всі деталі і забезпечити контраст, щоб ви відчули міць кожного зображення. HDR10+ з підтримкою динамічного відображення тонів йде попереду провідних стандартів, створює більш глибокий чорний колір, яскравіші зображення та покращує деталізацію. *Диапазон яскравості Quantum HDR базується на внутрішніх стандартах і може змінюватись в залежності від умов перегляду та технічних характеристик. Яскравий колір з усіх боків Широкі кути огляду Насолоджуйтесь яскравим зображенням з усіх кутів перегляду з меншим спотворенням кольорів. Навіть при перегляді збоку ви щоразуотримуєте повну картину. Оточення змінюється, зображення залишається ідеальним Технологія Adaptive Picture Насолоджуйтесь ідеальним зображенням без зміни налаштувань. Яскравість і контраст автоматично змінюються залежно від умов перегляду та контенту, що переглядається. Телевізор та саундбар у повній гармонії Технологія Q-Symphony Оточіть себе гармонійним звучанням телевізора та саундбару. Q-Symphony дозволяє відтворювати звук одночасно на динаміках телевізора та саундбару для отримання кращого ефекту об'ємного звучання. *Q-Symphony доступна лише з сумісним саундбаром. Перевірте сумісність технології Q-Symphony у специфікаціях саундбару. Звучання, оптимізоване для вашого простору.SpaceFit Sound Насолоджуйтесь оптимізованим звуком незалежно від того, де знаходиться ваш телевізор. Будь він на стіні чи на столі, ви отримаєте оптимальне звучання. Ловіть кожне слово, не відволікаючись. Технологія Active Voice Amplifier (AVA) Оновлені алгоритми аналізу шумів у режимі реального часу. Коли у житловому середовищі виникає шум, це може заважати глядачам. З технологією AVA телевізор аналізує кожну сцену та підкреслює виразність голосів для кращого сприйняття діалогів. Витончений і тонкий, як ніколи раніше Дизайн AirSlim - приголомшливий тонкий дизайн, що раніше не доступний у цій категорії, робить телевізор ідеальним рішенням для будь-якого інтер'єру.

ТБ SAMSUNG QE55Q70AAUXUA Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ТБ SAMSUNG QE55Q70AAUXUA в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції QLED-телевізори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу QLED-телевізори и купити ТБ SAMSUNG QE55Q70AAUXUA в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ТБ SAMSUNG QE55Q70AAUXUA

Тип телевізора QLED
Діагональ екрану 55"
Роздільна здатність зображення 3840x2160
Кількість USB -портів 2
Wi-Fi Є
Телевізійний тюнер DVB-C
DVB-S2
DVB-T2
Контрастність Mega Contrast
Роз'єми 4 x HDMI
2 x USB
1 x Ethernet
1 x CI слот
1 x Антенний вхід
1 x Антенний вхід (супутниковий)
Аудіосистема Object Tracking Sound – OTS Lite (2.0), активний підсилювач голосу
Розміри Габарити із підставкою
1254.9 x 1237.4 x 482.8 мм
Габарити без підставки
1254.9 x 748.3 x 221 мм
Вага, кг Вага з підставкою
17.8 кг
Вага без підставки
15.5 кг
Колір рамки Чорний
Додаткова інформація Airplay
Samsung Smart View
100% Color Volume with Quantum Dot
Quantum HDR
Mega Contrast
Supreme UHD Dimming
Motion Xcelerator Turbo+
FreeSync Premium Pro
Super Ultra Wide Game View
Game bar
Wide Viewing Angle
Технологія адаптивного зображення
AI Upscale
Smart TV Є
Вигнутий екран Ні

* Технічні характеристики ТБ SAMSUNG QE55Q70AAUXUA можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ТБ SAMSUNG QE55Q70AAUXUA

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SAMSUNG QE55Q70AAUXUA

Код товару: 324566
На замовлення, 1-3 дні
Samsung QE55QN85B 45924 грн
Код товару: 345223
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 345450
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →