Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ТБ Samsung QE55Q700TA

Код товару: 240227
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

QLED-телевізори ТБ Samsung QE55Q700TA

ТБ Samsung QE55Q700TA - новий рівень реалістичності в 8К якості. Відчуйте силу кожної сцени з неймовірною роздільною здатністю 33 мільйони пікселів, приголомшливою чіткістю зображення та роздільною здатністю в 4 рази вище, ніж UHD 4К.

Ціна: 55728 грн
шт

Опис товару ТБ Samsung QE55Q700TA

Телевізор Samsung QE55Q700TA - новий рівень реалістичності в якості 8К. Відчуйте силу кожної сцени з неймовірною роздільною здатністю 33 мільйони пікселів, приголомшливою чіткістю зображення та роздільною здатністю в 4 рази вище, ніж UHD 4К. Процесор Quantum 8K здатний покращувати зображення низької якості до роздільної здатності 8К.
 
Абсолютна реалістичність завдяки штучному інтелекту
Потужний процесор у поєднанні з 8K AI масштабуванням та адаптованим режимом зображення забезпечує найкращі умови для перегляду контенту.
 
8K AI масштабування
 Інтелектуальні здібності Quantum 8K дозволяють масштабувати контент до рівня 8К завдяки машинному навчанню.ТехнологіяAI масштабування створює текстури без перешкод, підвищує контурну різкість об'єктів зображення та усуває шуми на піксельному рівні. Ви побачите ідеальне зображення.
 
Адаптивний режим зображення
Яскравість зображення на екрані автоматично регулюється залежно від рівня зовнішнього освітлення. Оцініть досконалу якість зображення незалежно від часу дня або типу контенту.
 
Технологія Object Tracking Sound+
З технологією Object Tracking Sound+ звук переміщається екраном, слідуючи за об'єктом у кожній сцені. А вбудовані додаткові динаміки створюють по-справжньому імерсивне тривимірне звучання, занурюючи вас у епіцентр подій.
 
Ваш домашнійофіс
Займайтеся офісною роботою на вашому телевізорі. Віддалений доступ дозволить вам у бездротовому режимі відобразити контент з ПК на екрані телевізора. Вам достатньо доторкнутися до екрану для отримання доступу до файлів на вашому офісному ПК, щоб попрацювати з документами в Microsoft Office 365 - і все це тепер можна зробити, зручно влаштувавшись на дивані.
 
Повне пряме підсвічування 12х
Многозонна матриця світлодіодів підсвічування з регульованою яскравістю свічення дозволяє точно керувати яскравістю світлих і темних фрагментів сцени на екрані. Ви гідно оціните точність передачі деталей зображення з вражаючоюконтрастністю.
 
Quantum HDR 8x
Кожен нюанс і деталь зображення оживають, відрізняються точною перенесенням кольорів і глибокою контрастністю. Технологія HDR10+ оптимізує кольори кожної сцени, завдяки чому ви можете бачити найдрібніші деталі зображення.
 
100% колірний об'єм з технологією квантових точок
Технологія квантових точок забезпечує найкращу якість зображення. Завдяки 100% об'єму кольору, технологія Квантових точок перетворює світло на приголомшливу колірну палітру, причому якість кольору при цьому залишається стабільною за будь-якого рівня яскравості.
 
Активний підсилювач мовлення
Якщо ви дивитеся ТБ у шумній обстановці – будьтевпевнені, що не пропустіть нічого важливого. Технологія Active Voice Amplifier (AVA-Активний підсилювач мови) у режимі реального часу розпізнає сторонні шуми та автоматично збільшує гучність голосу.
 
Технологія Q-Symphony
У поєднанні двома верхніми динаміками QLED телевізора, фронтальні, бічні і верхні динаміки саундбару формують поле повноцінного об'ємного звуку навколо телевізора. Це дозволяє глядачеві відчути ефект повного занурення у те, що відбувається на екрані, якого він не відчував ніколи раніше.
 
Безрамковий дизайн із 4 сторін
Тонкий та елегантний безрамковий дизайн не відволікає вашу увагу від зображення на екрані. Мінімалістичний дизайнтелевізора та відсутність рамки з усіх чотирьох сторін встановлюють нові стандарти для телевізорів. Тепер ви зможете випробувати справжній ефект занурення у те, що відбувається на екрані.
 
Платформа Smart Hub та універсальний пульт One Remote (Наявність цієї функції може залежати від регіону продажу. Перевірте доступність цієї функції перед використанням.)
Платформа Smart Hub зібрала весь ваш улюблений контент в одному місці. А універсальний пульт One Remote забезпечив зручний доступ та комфортне керування. Тепер одного пульта достатньо, щоб керувати всіма підключеними до пристроїв QLED.
 
Режим Multi View
Режим Multi View ділить екран ТБ на дві частини, в одну з яких містить контент,який ви дивитеся в даний момент на ТБ, а в інший поміщає контент із вашого смартфона. Це означає, що вам не потрібно більше відволікатися від екрана ТБ, щоб переглянути контент на екрані телефону.
 
Панель керування SmartThings
QLED працює з програмою SmartThings, призначеною для управління вашим розумним будинком. QLED підключається до IoT пристроїв і датчиків, що дозволяють увімкнути світло, перевіряти вміст вашого холодильника і навіть керувати пилососом-роботом прямо з вашого дивана. Відкрийте для себе новий світ.

ТБ Samsung QE55Q700TA Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ТБ Samsung QE55Q700TA в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції QLED-телевізори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу QLED-телевізори и купити ТБ Samsung QE55Q700TA в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ТБ Samsung QE55Q700TA

Тип телевізора QLED
Діагональ екрану 55"
Роздільна здатність зображення 7680x4320
Частота оновлення, Гц 120
Кількість USB -портів 2
Wi-Fi Є
Мультимедійні формати GIF, JPEG, MPO, PNG, BMP, AAC, FLAC, M4A, MIDI, MP3, OGG, WMA, WAV, APE, AIFF, ALAC, 3GPP, ASF, AVI, Flash Video, H.263, H.264, H .265, MKV, M2TS, MP4, MPEG-4, TS, VC-1, VP7, VP8, VP9, ​​VOB, VRO, WebM, WMV
Телевізійний тюнер DVB-T2 (ефірне)
DVB-C (кабельне)
DVB-S2 (супутникове)
Роз'єми USB, LAN
Аудіосистема Dolby Digital Plus
Розміри Розмір без підставки (ШxВxГ), мм: 1229 x 708 x 35
Розміри з підставкою (ШxВxГ), мм: 1229 x 782 x 257
Вага, кг Вага без підставки: 18.6 кг
Вага з підставкою: 21.9 кг
Колір рамки Чорний
Додаткова інформація Функції та можливості:
AirPlay 2
Wi-Fi 5 (802.11ac)
Запис телепередач
Miracast
Bluetooth v 4.2
Підтримка DLNA
Управління голосом
Amazon Alexa
Google Assistant
Bixby
Smart TV Так
Вигнутий екран Ні

* Технічні характеристики ТБ Samsung QE55Q700TA можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ТБ Samsung QE55Q700TA

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung QE55Q700TA

Код товару: 238030
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 324629
На замовлення, 1-3 дні
Samsung QE65Q80B 56588 грн
Код товару: 235923
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →