Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ТБ Samsung QE55LS03TAUXUA

Код товару: 171514
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

QLED-телевізори ТБ Samsung QE55LS03TAUXUA

Діагональ екрану
55"
Розширення
3840x2160
Діапазони цифрового тюнера
DVB-C
DVB-S
DVB-S2
DVB-T
DVB-T2

Ціна: 51299 грн
шт

Опис товару ТБ Samsung QE55LS03TAUXUA

Додаток Магазин Мистецтва (Art Store)
Вам буде доступний безкоштовний пробний період у додатку Магазин Мистецтв (Art Store). Під час оформлення повної підписки вам буде доступний необмежений доступ до колекцій картин та фотографій видатних майстрів.

Познайомтеся з витворами мистецтва різних жанрів
Простий пошук
Кожен зможе знайти свої улюблені шедеври. Ви можете вибрати твори мистецтва за кольоровим рішенням композиції або за змістом.Всі шедеври систематизовані за категоріями і ви легко зможете знайти те, що вам до вподоби і на будь-який випадок.

Найбільша у світі колекція творів на ТБ
Отримайте додаткові 3 місяці безкоштовного перегляду. Ознайомтеся з цікавими пропозиціями за допомогою програми 'Promotion' у магазині Smart TV.

Режим "Картина"
Картинна галерея у вашому домі
Персональна мистецька виставка у вас вдома. ТБ The Frame елегантно і гармонійно доповнить інтер'єр вашого будинку. Увімкненому режимі – це якісний QLED телевізор. У вимкненому режимі це твір мистецтва.

Улюблені шедеври
Створіть власну колекцію з улюблених творів мистецтва. Виберіть тапозначте ваші улюблені шедеври і з'являться на екрані вашого ТБ.

Атмосфера будинку
Час для мистецтва
Насолоджуйтесь улюбленими витворами мистецтва у будь-який зручний час. Завантажте на екран ТБ черговий шедевр та встановіть час його демонстрації на екрані.

Оптимальні умови перегляду
Датчик освітленості
Спеціальний датчик визначає рівень освітленості та автоматично налаштовує яскравість та кольоровість, щоб зображення виглядало природно у будь-який час доби.

Фіксує вашу присутність
Датчик руху
Вбудований у телевізор The Frame датчик реагує на рух і включає екран, коли ви перебуваєте поряд, щоб ви могли насолоджуватися улюбленими творами.Коли ви йдете, телевізор вимикається для економії енергії.

Виберіть рамку для вашого інтер'єру
Додаткові рамки
Ви можете вибрати колір рамки для телевізора The Frame – горіх, бежевий, білий або чорний. Магнітні фіксатори дозволять легко закріпити вибрану рамку на телевізорі The Frame. Підберіть рамку, яка ідеально доповнить ваш інтер'єр і підкреслить переваги твору мистецтва.

Встановіть нову рамку з урахуванням вашого настрою
Змініть вигляд телевізора The Frame за допомогою додаткових рамок.

Ніщо не відволікає вас від перегляду
Єдине невидиме підключення
Інженерам Samsung вдалося зробити майже неможливе! Вони поєднали кабель електроживлення таоптичний сигнальний кабель в одному практично непомітному дроті. Це дозволить сховати від вашого погляду всі підключені зовнішні пристрої та позбавитися проблеми сплутаних ТБ проводів.

Модуль One Connect
Змініть свій погляд на ТБ завдяки інтер'єрним рішенням Samsung. Відчуйте повну свободу вибору місця для встановлення ТБ. Тонкий, майже невидимий оптичний кабель підключає всі зовнішні пристрої до телевізора через блок One Connect, завдяки чому всі зовнішні пристрої, підключені до телевізора, можна розміщувати на значній відстані від телевізора.

Телевізор-картина
Кріплення до стіни дозволяє зафіксувати The Frame практично без зазору між стіною і телевізором.Завдяки такому кріпленню, ТБ чудово виглядає з усіх боків і гармонійно вписується в інтер'єр вашої кімнати.

Перетворіть кімнату на галерею
Варіанти підставки
Відверніться від звичних уявлень. Встановіть телевізор The Frame на будь-якій підставці, щоб він гармонійно вписувався в інтер'єр кімнати.

Створіть свій власний шедевр
Тепер вам доступні інші способи персоніфікації свого телевізора The Frame. У режимі "Картина" вам доступні 7 типів стилю та палітра кольорів з 10 кольорів.

Технологія QLED
Колірний об'єм 100%
Телевізори The Frame 2019 оснащені інноваційною технологією квантових точок, в основі якої лежить процес перетворення світла на колір. Це поєднаннядозволяє досягти 100% колірного об'єму і приголомшливого багатства палітри кольорів.

Зображення до найдрібніших деталей
Технологія HDR 10+
Дивіться HDR контент з покращеною чіткістю та точнішою перенесення кольорів. Телевізор Samsung UHD забезпечує більш точну передачу деталей навіть у найяскравіших та темніших сценах.

Екосистема домашніх розваг
Телевізор The Frame може стати центром нової та зручнішої для вашого будинку екосистеми розваг. Просте та зручне підключення та керування смарт-пристроями.

Підтримка Airplay 2
За допомогою Airplay 2 ви вперше зможете керувати контентом прямо з девайсів Apple і відразу на великий екран улюбленого Samsung UHD 4K ТВ. Програвання відеороликів, музики, фотографій та нетільки - легко.

Легкий доступ та керування
Універсальний пульт ДК One Remote Control та мобільний додаток
Тепер ще розумніше: з інтерфейсом Smart Hub та універсальним пультом One Remote. Весь потрібний контент — вже у вас в руках, від легкого настроювання улюбленої консолі до встановлення актуальних програм та перегляду телебачення.

ТБ Samsung QE55LS03TAUXUA Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ТБ Samsung QE55LS03TAUXUA в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції QLED-телевізори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу QLED-телевізори и купити ТБ Samsung QE55LS03TAUXUA в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ТБ Samsung QE55LS03TAUXUA

Тип телевізора QLED-телевізор
Діагональ екрану 55"
Роздільна здатність зображення 3840x2160
Частота оновлення, Гц 60
Кількість USB -портів 3
Wi-Fi Є
Телевізійний тюнер 2 ТВ-тюнери (аналоговий + цифровий)
Контрастність Mega Contrast
Роз'єми 4 x HDMI
3 x USB
1 x LAN
1 x Оптичний цифровий аудіовихід
1 x CI слот
1 x Антенний вхід
1 x Антенний вхід (супутниковий)
1 x Компонентний/композитний вхід;
Аудіосистема Вихідна потужність звуку: 40 Вт
Dolby Digital Plus
Розміри Розміри з підставкою
1235.0 x 750.7 x 200.0
Розміри без підставки
1235.0 x 707.8 x 42.5
Вага, кг Вага з підставкою
19.4
Вага без підставки
18.9
Колір рамки Чорний
Додаткова інформація HDR 10+
HLG (Hybrid Log Gamma)
Supreme UHD Dimming
Motion Rate 200
Технологія збільшення контрастності
Технологія збільшення частоти кадрів зображення
Режим "Картина"
Інтер'єрний режим Ambient
Додаток Art Store
Невидиме підключення
Smart TV Є
Вигнутий екран Ні

* Технічні характеристики ТБ Samsung QE55LS03TAUXUA можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ТБ Samsung QE55LS03TAUXUA

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung QE55LS03TAUXUA

Код товару: 345455
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 235884
На замовлення, 1-3 дні
SAMSUNG QE75Q67A 52503 грн
Код товару: 345245
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →