Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ТБ Samsung QE50LS03T

Код товару: 171635
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

QLED-телевізори ТБ Samsung QE50LS03T

LCD телевізор (LED) • діагональ екрану: 50" • роздільна здатність: 3840x2160 • частота: 60 ​​Гц • аналоговий тюнер/цифровий: DVB-T2, DVB-S2, DVB-C • Smart TV: + (Samsung Smart TV) • мережевий інтерфейс : + (100 мб/сек).

Ціна: 41280 грн
шт

Опис товару ТБ Samsung QE50LS03T

 

Дизайн у формі рамки

"The Frame" ("Рамка") - це телевізор із елегантною та сучасною рамкою, завдяки якій він гармонійно вписується в інтер'єр вашого будинку. Цей телевізор не тільки доповнює інтер'єр вашого будинку як телевізор, але як витвір мистецтва стає частиною вашої персональної галереї.

Змінна рамка

Телевізор The Frame пропонує вам вибір рамок різного кольору. Виберіть оптимальний колір рамки для вашого інтер'єру з урахуванням вашого смаку чи стилю. Магнітні деталі рамки дозволять легко зафіксувати її на корпусі телевізора The Frame.

Режим "Картина"

Виведіть на екран шедеври з вашої персональної картинної галереї.твори великих художників. Коли він увімкнений, це дивовижний телевізор. А коли він вимкнений - це витвір мистецтва.

100% колірний об'єм за технологією Квантових точок

Технологія квантових точок Samsung забезпечує 100% колірний об'єм, а технологія Dual LED збільшує контрастність, значення якої вибирається з урахуванням колірної температури світлодіодів матриці зворотного підсвічування, що дозволяє оптимізувати колірний тон зображення. Поєднання цих технологій дозволяє забезпечити реалістичність кольору на екрані та зберегти високий рівень деталізації та текстури об'єктів навіть за дуже великих кутів огляду.

Кріплення впритул до стіни

Зафіксувати телевізор "The Frame" настіни можна легко та швидко. Крім того, ви можете навіть нахилити його вправо/ліворуч або вперед/назад для зручності перегляду. Завдяки такому кріпленню телевізор чудово виглядає з усіх боків і гармонійно вписується в інтер'єр вашого будинку.

Магазин Art Store

Почніть із безкоштовного тестування "Арт" режиму на екрані телевізора "The Frame" і відкрийте для себе дивовижний контент, що зберігається в магазині Samsung Art Store. Ставши повноправним членом "Арт" програми, ви отримуєте необмежений доступ до "Арт" колекцій та фотографій, що охоплюють період часу від класики до сучасності.

ТБ Samsung QE50LS03T Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ТБ Samsung QE50LS03T в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції QLED-телевізори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу QLED-телевізори и купити ТБ Samsung QE50LS03T в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ТБ Samsung QE50LS03T

Тип телевізора QLED
Діагональ екрану 50
Роздільна здатність зображення 3840x2160
Частота оновлення, Гц 60
Кількість USB -портів USB 2.0 х 2
Wi-Fi + (IEEE 802.11b/g/n/ас)
Телевізійний тюнер Аналоговий:
PAL, SECAM, NTSC

Цифровий:
DVB-T2, DVB-S2, DVB-C
Роз'єми Цифрові аудіо:
1 (оптичний)

VGA/DVI:
ні

AUX:
ні

USB:
USB 2.0 х 2

MHL:
ні

Вихід на навушники:
немає даних

HDMI 1.4 і нижче:
немає даних

HDMI 2.0:
HDMI 2.0 x 3

HDMI 2.1:
HDMI 2.1 x 1
Аудіосистема 2x10
Розміри 1121,2x689,4x213,9
Вага, кг 13.6
Колір рамки Чорний
Додаткова інформація Таймер сну
Smart TV + (Samsung Smart TV)
Вигнутий екран Ні

* Технічні характеристики ТБ Samsung QE50LS03T можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ТБ Samsung QE50LS03T

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung QE50LS03T

Код товару: 324566
На замовлення, 1-3 дні
Samsung QE55QN85B 45924 грн
Код товару: 345223
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 345450
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →