Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ТБ Samsung QE32LS03TCUXUA

Код товару: 237948
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

QLED-телевізори ТБ Samsung QE32LS03TCUXUA

Подивіться на все з нового боку з телевізором Samsung QE32LS03TCUXUA з оновленого модельного ряду Samsung, розробленим для тих, хто хоче йти в ногу з часом та отримувати більше вражень. У своїх новинках Samsung переосмислює роль домашніх екранів завдяки новим функціям, що відповідають запитам користувачів.

Ціна: 18705 грн
шт

Опис товару ТБ Samsung QE32LS03TCUXUA

Погляньте на все з нового боку з телевізором Samsung QE32LS03TCUXUA з оновленого модельного ряду Samsung, розробленим для тих, хто хоче йти в ногу з часом і отримувати більше вражень. У своїх новинках Samsung переосмислює роль домашніх екранів завдяки новим функціям, що відповідають запитам користувачів. І дає можливість розширити свої горизонти. Інновації вже близько.
 
Якісна, яскрава, барвиста картинка - це головна перевага гарного телевізора. І компанія Samsung приділяє велику увагу якості зображення, завдяки чому зберігає за собою першість на світовому телевізійному ринку вже 15 років поспіль. У 2021 році Samsung продовжує відкриватинові горизонти, щоб дарувати користувачам незабутні глядацькі враження. Моделі різних лінійок, починаючи від традиційних LED і QLED, і закінчуючи новітніми Neo QLED і Micro LED, забезпечать користувачам дивовижну якість зображення, що дозволяє з головою поринути в розваги і зробити відпочинок для всієї родини ще більш захоплюючим.
 
Оскільки зараз люди все більше часу проводять вдома, інноваційні технології Samsung дозволяють їм найефективніше використовувати свої екрани для роботи, спілкування та розваг. Наприклад, телевізори топових лінійок, такі як Neo QLED забезпечують найкращі враження від перегляду будь-якого типу контенту та пропонують ряд спеціальних функцій длягеймінгу. А різні розумні функції, такі як інтеграція з платформою для фітнесу Samsung Health, у деяких моделей допоможуть залишатися у формі і дотримуватися здорового способу життя.
 
Сучасні користувачі хочуть, щоб техніка відповідала потребам та особистим уподобанням. Тому Samsung велику увагу приділяє дизайну своїх телевізорів, перетворюючи їх на стильне доповнення до будь-якого інтер'єру. Крім практично безрамкових моделей в арсеналі компанії є і спеціальні дизайнерські телевізори лінійок The Frame, The Serif і The Sero, які стануть витвором мистецтва, що налаштовується відповідно до своїх естетичних уподобань та особливостей домашнього.декору.
 
Дослідіть всі можливості, які відкриває перед Вами телевізор Samsung QE32LS03TCUXUA, який зможе задовольнити всі Ваші запити.

ТБ Samsung QE32LS03TCUXUA Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ТБ Samsung QE32LS03TCUXUA в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції QLED-телевізори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу QLED-телевізори и купити ТБ Samsung QE32LS03TCUXUA в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ТБ Samsung QE32LS03TCUXUA

Тип телевізора QLED
Діагональ екрану 32"
Роздільна здатність зображення 1920x1080 (Full HD)
Частота оновлення, Гц 60
Кількість USB -портів 2
Wi-Fi Є
Мультимедійні формати 3GPP, ASF, AVI, H.263, H.264, H.265, M2TS, MKV, MP4, MPEG-4, TS, VC1, VOB, VP7, VP8, VP9, ​​VRO, WEBM
Телевізійний тюнер Цифровий тюнер: DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2
Роз'єми HDMI
USB
Аудіосистема ААЦ, аіфф, апе, ФЛАК, М4а, міді, МП3, ОГГ, ВАВ, ВМА
Розміри З підставкою (ВxШxГ): 452.0 x 724.4 x 143.0 мм
Без підставки (ВxШxГ): 419.4 x 724.4 x 24.7 мм
Вага, кг Вага з підставкою: 5.4 кг
Вага без підставки: 5.3 кг
Колір рамки Чорний
Додаткова інформація Особливості

Вбудований браузер
Голосові підказки
Звук ТВ у мобільний пристрій
Інтелектуальне масштабування дозволу
Інтер'єрний режим Ambient+
Контрастність Mega Contrast
Підтримка Freesync Premium
Підтримка інтелектуального пульта
Режими: Adaptive Picture, Режим картина, Режим кіно, Телетекст, Електронний телегід
Smart TV Так
Вигнутий екран Ні

* Технічні характеристики ТБ Samsung QE32LS03TCUXUA можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ТБ Samsung QE32LS03TCUXUA

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung QE32LS03TCUXUA

Код товару: 322749
На замовлення, 1-3 дні
Samsung QE43Q67B 20597 грн
Код товару: 235890
На замовлення, 1-3 дні
SAMSUNG QE43Q67A 21500 грн
Код товару: 142638
На замовлення, 1-3 дні
Samsung QE49Q70R 21543 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →