Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована духова шафа SAMSUNG NV70H5587BB

Код товару: 51670
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вбудовувані духові шафи Вбудована духова шафа SAMSUNG NV70H5587BB

Тип: електричний. Об'єм: 70 л. Система очищення: каталітична, очищення пором. Тип напрямних: телескопічний. Розміри ніші для вбудовування (ВхШхГ): 57,2 х56х54, 5 см. Габарити (ВхШхГ): 59,5 х59, 5х56, 6 см. Колір: чорне скло.

Ціна: 20683 грн
шт

Опис товару Вбудована духова шафа SAMSUNG NV70H5587BB

 Система Автоменю думає за вас

Коли шукати рецепт у кулінарній книзі? Чи не можете знайти потрібний рецепт? Занадто мало часу на творчу кулінарію? Надайте все це системі Автоменю духовки Samsung. Замість того, щоб вибирати потрібну температуру та час приготування страви, просто оберіть потрібну опцію меню і поверніть рукоятку вибору режиму. Результат перевершить усі очікування членів вашої родини та друзів. Не признавайтеся їм, що це приготувала духовка. Нехай це буде ваш маленький секрет.
 
Готування страв швидше та дешевше
Представляємо першу у світі двокамерну електродуховку з подвійною конвекцією - інноваційна розробка Samsung длядомашніх господарок, які люблять приймати гостей. Духовка дозволяє одночасно готувати дві різні страви, що вимагають різної температури для приготування. Тепер ви можете готувати вдвічі швидше для всієї сім'ї у вихідні або для прийому гостей в урочистих випадках. Функція «Подвійна конвекція» включає кілька опцій: Dual cooking (подвійне приготування), Twin Oven (Двокамерна духовка), Upper Oven (Верхня камера), Lower Oven (Нижня камера) Single Oven (Одна камера). Забудьте про те, що відвідувачам доведеться чекати, поки ви приготуєте наступну страву.
 
Печ буде очищена ще в процесі приготування страв
Функція каталітичного чищення: духовка Samsung очищається в процесі приготування страви.Все, що має бути видалено, збирається на деку і розчиняється за допомогою спеціального хімічного процесу, завдяки чому пекти залишається чистою перед приготуванням нової страви.
 
Система енергозбереження
Сертифікована система енергозбереження Energy Master «3-в-1» заощадить ваші гроші. Всі три відділення робочої камери духовки – одна загальна, верхня та нижня сертифіковані на відповідність до класу «А» міжнародного стандарту енергозбереження.
 
Вентилятор охолодження
Вбудований в духовку вентилятор використовується для охолодження компонентів панелі керування, зменшення температури нагрівання дверцят і поруч, що знаходяться поруч.предметів кухні.
 

Вбудована духова шафа SAMSUNG NV70H5587BB Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована духова шафа SAMSUNG NV70H5587BB в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вбудовувані духові шафи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вбудовувані духові шафи и купити Вбудована духова шафа SAMSUNG NV70H5587BB в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована духова шафа SAMSUNG NV70H5587BB

Тип електрична
Об'єм 70 л
Енергоспоживання А
Керування сенсорне
Дисплей є
Система очищення каталітична
Телескопічні напрямні є
Гриль Тип грилю: електричний
Потужність грилю: 1600 Вт
Конвекція є
Особливості ні
Кількість дверних окулярів 3
Режими Додаткові функції: подвійна конвекція, захист від дітей, таймер
Режими приготування
Конвекція
Верхнє нагрівання + конвекція
Звичайний
Великий гриль
Гриль із функцією Eco
Нижній нагрів + конвекція
Очищення парою
Автоматичне приготування
Колір чорне скло
Габарити Розміри ніші для вбудовування (ВхШхГ): 57,2 х56х54, 5 см
Габарити (ВхШхГ): 59,5 х59, 5х56, 6 см

* Технічні характеристики Вбудована духова шафа SAMSUNG NV70H5587BB можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована духова шафа SAMSUNG NV70H5587BB

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SAMSUNG NV70H5587BB

Код товару: 360429
На замовлення, 1-3 дні
Bosch HBA 5560S0 21371 грн
Код товару: 103241
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 97488
На замовлення, 1-3 дні
Kaiser EH 6314 GW 21543 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →