Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мобільний телефон Samsung N9750 Galaxy Note 10 Plus 12/512GB Dual Aura Glow

Код товару: 154543
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мобільні телефони Мобільний телефон Samsung N9750 Galaxy Note 10 Plus 12/512GB Dual Aura Glow

Ціна: 46612 грн
шт

Опис товару Мобільний телефон Samsung N9750 Galaxy Note 10 Plus 12/512GB Dual Aura Glow

 

Безмежний екран для безмежних вражень

Quad HD+ Dynamic AMOLED екран діагоналлю 6.8 дюйма з вигнутими краями та непомітним фронтальним об'єктивом. Чудова перенесення кольорів і контрастність забезпечують повне занурення в події на екрані, покращена яскравість дозволяє користуватися смартфоном навіть на яскравому сонці. Наповніть своє життя абсолютно новими враженнями від яскравих фарб, чітких і живих образів і динамічних сцен на безмежному кінематографічному екрані Samsung Galaxy.

Досконалість форми та кольору

Тонкий елегантний дизайн Samsung Galaxy Note 10 Plus був досягнутий завдяки безшовному з'єднанню полірованого металу та скла. Дисплей, вигнутий з обох боків, абсолютно позбавлений рамок. Крихітний об'єктив фронтальної камери не впадає в око і не відволікає увагу від картинки на екрані. Для кольорового оформлення було вибрано яскраві та стильні відтінки, які підкреслюють преміальний статус смартфона.

Інноваційна система камер


Ультраширококутна камера 16 Мп з кутом огляду 123 градуси робить чудові панорамні фото, що передають атмосферу події. Робіть правильні акценти танаближайте об'єкти за допомогою телефотокамери з двократним зумом.

Ширококутна камера 12 Мп із подвійною діафрагмою робить високоякісні фото у будь-який час доби. У режимі F1.5 будь-яка темна сцена стане контрастною та яскравою, режим F2.4 дозволить отримувати чіткі фото на яскравому сонці, спеціальний нічний режим покращить нічний кадр, щоб зберегти ваші найкращі спогади.

3D технології

3D – камера з датчиком глибини

Мобільне відео не поступається професійному

Додайте спеціальні ефекти, розмивайте фон , знімайте неймовірно яскраве та насичене кольорами та контрастами відео в 4K UHD і легко переходьте від зйомки до редагування. Змінюйте швидкість, додайте ілюстрації та субтитри, використовуйте S PEN, щоб внести правки та надати відео потрібний настрій.

Завжди на зв'язку

батарею ємністю 4300 мАг, яка дозволяє користуватися смартфоном багато годин без обмежень. Адаптивний режим керування енергією вивчає ваші потреби та використовує заряд батареї з максимальною ефективністю. Підтримка швидкого заряджання Fast Charging забезпечить цілий день автономної роботи після півгодинної підзарядки.

Бездротова зарядка

margin: 0px 0px 15px; padding: 0px; font-size: 16px; Заряджайте Samsung Galaxy Note 10Plus бездротовим способом. Для цього достатньо лише помістити смартфон на зарядну станцію і процес зарядки почнеться автоматично. Діліться зарядом із пристроями, які підтримують бездротову технологію.

Невичерпні можливості зберігання

margin: 0px 0px 15px; padding: 0px; font-size: 16px; далеко не межа. Розширюйте сховище за допомогою microSD карти об'ємом до 1 Тб, щоб завжди мати швидкий доступ до дорогих спогадів та особливих моментів, улюблених серіалів, необхідної в роботі літератури та іншої інформації.

Продуктивність нового покоління

Високотехнологічний восьмиядерний процесор, створений за 7 нм техпроцесу у поєднанні з оперативною пам'яттю 12 Гб забезпечують неймовірну продуктивність. Ви зможете вести прямі трансляції, грати у вимогливі ігри, працювати відразу в кількох ресурсомістких додатках - Samsung Galaxy Note 10 Plus блискавично справляється з будь-якими поставленими завданнями.

Керуйте дистанційно з S PEN

S PEN з Bluetooth модулем дозволяє керувати Samsung Galaxy Note 10 Plus дистанційно. Підтримка безконтактних жестів і управління камерою роблять стілус повноцінним елементом управління. Слухаючи ваших рухів, S PEN змінює кут нахилу камери і регулює гучність аудіо. , гортайте слайди та сторінки, ставте відеоконтент на паузу та перемотування, керуйте презентаціями, робіть записи, будуйте графіки та таблиці, малюйте – функціональні можливості S PEN вражають.

Робіть швидкі нотатки від руки, формулюйте свої думки у чорновому варіанті, S PEN перетворить їх на стандартний текст, який можна редагувати, копіювати та пересилати.Використовуйте AR Doodle та S Pen, щоб створювати 3D шедеври та ділитися ними з друзями.

Мобільний телефон Samsung N9750 Galaxy Note 10 Plus 12/512GB Dual Aura Glow Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мобільний телефон Samsung N9750 Galaxy Note 10 Plus 12/512GB Dual Aura Glow в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мобільні телефони купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мобільні телефони и купити Мобільний телефон Samsung N9750 Galaxy Note 10 Plus 12/512GB Dual Aura Glow в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мобільний телефон Samsung N9750 Galaxy Note 10 Plus 12/512GB Dual Aura Glow

* Технічні характеристики Мобільний телефон Samsung N9750 Galaxy Note 10 Plus 12/512GB Dual Aura Glow можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мобільний телефон Samsung N9750 Galaxy Note 10 Plus 12/512GB Dual Aura Glow

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung N9750 Galaxy Note 10 Plus 12/512GB Dual Aura Glow

Код товару: 367875
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 367877
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 367876
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →