Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мобільний телефон Samsung N950 Galaxy Note 8 64GB Dual sim Gold

Код товару: 112789
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 3 месяца
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мобільні телефони Мобільний телефон Samsung N950 Galaxy Note 8 64GB Dual sim Gold

Екран (6.3", Super AMOLED, 2960х1440) / Samsung Exynos 8895 (Quad 2.3 ГГц + Quad 1.7 ГГц) / камера 12 Мп +12 Мп + фронтальна 8 Мп / RAM 6 ГБ / 64 ГБ вбудованої пам'яті + microSD / 3G/ LTE/ GPS/ підтримка 2х SIM-карт (Nano-SIM)/ Android 7.1.1 (Nougat) / 3300 мА*год

Ціна: 18318 грн
шт

Опис товару Мобільний телефон Samsung N950 Galaxy Note 8 64GB Dual sim Gold

 Великий екран, на якому зручно працювати однією рукою

Galaxy Note8 з Безмежним екраном діагоналлю 6.3" - втілення інновацій. Це найбільший екран в історії пристроїв Galaxy Note. Тепер ви зможете побачити більше, тепер у вас ще більше простору для використання S Pen І в той же час Galaxy Note8 зручно лежить в руці завдяки тонкому корпусу з вигнутими краями та співвідношенням сторін 18.5:9.
*Безмежний екран: відсутність бічних рамок у передній площині екрану. Дозвіл за замовчуванням Full HD+ може бути змінений у настройках Quad HD+ (WQHD+). Діагональ екрана розраховується без урахування закругленої форми кутів.

Перегляд фільмів приносить ще більше задоволення на Безмежному екрані зі співвідношенням сторін 18.5:9. При горизонтальному перегляді робоча площа екрана Galaxy Note8 стає на 14% ширшою, що робить перегляд ще цікавішим де б ви не знаходилися.
*Площа контенту, що відображається, на 14% ширша в порівнянні з Galaxy Note5.

Продуманий дизайн
Унікальний дизайн Galaxy Note8 продуманий до найдрібніших деталей, тому користуватися ним просто і комфортно. Завдяки гарним вигинам і цілісному корпусу він добре лежить у руці, а значить працювати на великому екрані писати за допомогою S Pen стало щезручніше. Сканер відбитка пальця практично зливається з тильною стороною корпусу. Кнопка "Додому" розташована прямо під екраном у нижній частині смартфона. Нічого подібного раніше не було.

Електронне перо S Pen.
Абсолютно новий спосіб спілкування.
З електронним пером S Pen у вас ще більше можливостей для самовираження. Створюйте власні емоджі та навіть унікальні анімовані повідомлення. З електронним пером S Pen все має значення.

Нотатки Samsung Notes — засіб самовираження
Samsung Notes стане неймовірно зручним інструментом як для робочих справ, так і длярізноманітних творчих завдань. Широкий вибір пензлів, ручок, а також велика палітра кольорів допоможуть у складанні планів або створенні справжніх шедеврів.

Найкращі моменти життя... Близько і чітко
Подвійна камера Galaxy Note8 забезпечить різкі та чіткі знімки. Основний об'єктив із 2-кратним оптичним зумом дозволяє отримати якісний знімок навіть у режимі наближення. Обидві камери мають технологію оптичної стабілізації зображення, яка компенсує тремтіння камери. Це допомагає створювати красиві та чіткі фотографії.

Ефект боке знову в моді
Наведіть фокус, перш ніж натиснути накнопку спуску затвора. Функція Живий Фокус дозволяє робити гарні знімки з ефектом Боке. Зробивши знімок, можна додатково змінити ступінь розмитості фону.

Сфотографувати ще більше
З функцією Подвійний Зйомки ви зможете зробити відразу два знімки одночасно завдяки двом об'єктивам, які отримують зображення з двох різних ракурсів: основний об'єктив фокусується на деталях об'єкта, що фотографується, в той час як ширококутний об'єктив своїм охопленням фіксує набагато ширшу картинку.

Створена для нічної зйомки
Відмінний знімок одним натисканням навіть утемряві. Великі 1.4μm пікселі та світлосильний об'єктив F1.7 шрококутної камери Galaxy Note8 захоплюють більше світла. При цьому фокусування відбувається швидко та точно завдяки технології Dual Pixel.
Потужний та швидкий
Ігри з приголомшливою графікою, перемикання між додатками - в Galaxy Note8 все працює швидко. Таких результатів вдалося досягти завдяки мобільному процесору 10-нм та оперативної пам'яті 6 ГБ.

Передача даних із гігабітною швидкістю
Ніколи ще не було так просто і зручно переглядати веб-сторінки та потокове відео, а також завантажувати файли. Galaxy Note8 підтримує як гігабітніLTE-мережі, так і високошвидкісний Wi-Fi. Це означає, що вам забезпечена найвища швидкість з'єднання до 1 гігабіт на секунду.
*Пропускна здатність мобільної мережі може змінюватись в залежності від регіону та оператора.

Ігри на високій швидкості
Galaxy Note8 буквально створений для ігор зі складною графікою завдяки вбудованій підтримці графічного API Vulkan. Увімкніть повноекранний режим у налаштуваннях, щоб отримати ще більше задоволення від гри.
Ще більше місця
Ваш смартфон - невід'ємна частина вашого життя. Тут все, що наповнює вас силами для руху вперед:від фотографій та відео до музики, додатків та файлів. З Galaxy Note8 вам навряд чи потрібно буде щось видаляти, щоб звільнити місце для нового контенту, адже ви завжди можете розширити пам'ять до 256 ГБ за допомогою картки MicroSD.
*MicroSD карта продається окремо.

Захист від води та пилу (IP68)
Galaxy Note8 не боїться потрапити під дощ або впасти у воду. Він надійно захищений як від води, так і від пилу.
*Galaxy Note8 і S Pen мають високий ступінь захисту від води та пилу IP68. Рейтинг водонепроникності отримано в результаті тестування: пристрої занурили у прісну воду на глибину до 1,5 м протягом 30 хвилин.

Біометрична ідентифікація + Samsung Knox
Можливість розблокувати смартфон очима, обличчям або відбитком пальця дає можливість зосередитися на речах, які дійсно мають значення. Будьте спокійні, функція Samsung Knox не тільки захищає ваші біометричні дані, але й надійно оберігає всю інформацію у вашому Galaxy Note8.
Розширюйте ваші можливості
Підключаючи свій Galaxy Note 8 до інших пристроїв, ви відкриваєте перед собою зовсім новий світ. Тут немає обмежень, а значить у вас з'являється ще більше можливостей: побачити, сфотографувати та поділитися найяскравішими враженнями.

/>
 


Мобільний телефон Samsung N950 Galaxy Note 8 64GB Dual sim Gold Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мобільний телефон Samsung N950 Galaxy Note 8 64GB Dual sim Gold в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мобільні телефони купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мобільні телефони и купити Мобільний телефон Samsung N950 Galaxy Note 8 64GB Dual sim Gold в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мобільний телефон Samsung N950 Galaxy Note 8 64GB Dual sim Gold

Тип пристрою ANdroid
Операційна система 6.3
Показувати 2960x1440
ЦП Super AMOLED
Матеріал корпусу Безрамковий
Кількість SIM -карт 4+4
Бездротові технології 6 ГБ
Функції пам'яті 64 ГБ
Камера microSD
Макс. Резолюція відео 3G (WCDMA/UMTS)
2G (EDGE)
4G (LTE)
Доступ в Інтернет Є
Розваги та мультимедіа Type-C
Інтерфейси та з'єднання Кількість мегапікселів основної камери.
12 Мп + 12 Мп
Тип акумулятора Підтримка OTG Детальніше
Сканер райдужної оболонки ока
Організатор 3300 мА*год
Стандарти Ширина
74.8 мм
Висота
162.5 мм
Глибина
8.6 мм
Обладнання 195
Особливості Телефон
Гарнітура
Кабель для синхронізації
Зарядний пристрій
Документація
Гарантійний талон
Скріпка для вилучення СІМ-картки
Перехідник USB Type-C - microUSB
Стілус
Пінцет для стілусу
Перехідник USB Type-C - USB
Вага Золотий
Забарвлення Алюміній + скло

* Технічні характеристики Мобільний телефон Samsung N950 Galaxy Note 8 64GB Dual sim Gold можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мобільний телефон Samsung N950 Galaxy Note 8 64GB Dual sim Gold

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung N950 Galaxy Note 8 64GB Dual sim Gold

Код товару: 334210
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 347445
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 349824
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →