Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

SAMSUNG MX-T50/RU

Код товару: 249941
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Портативні колонки SAMSUNG MX-T50/RU

Здивуй своїх гостей двонаправленим звуком потужністю 500 Вт. * Усі зображення змодельовані та служать лише для ілюстрації опису. ** Необхідний мережевий кабель. 3 основні переваги Двонаправлений звук Аудіосистема заповнює звуком все приміщення завдяки двонаправленій системі динаміків. Режим посилення басу (Висока потужність 500 Вт) Насолоджуйтесь сильним басом та інтенсивними низькими частотами в пісні.

Ціна: 9632 грн
шт

Опис товару SAMSUNG MX-T50/RU

 Функція Караоке Підніміться на сцену і співайте як поп-зірка. Розширте межі вашої вечірки Двонаправлений звук Порадуйте своїх друзів потужним звуком двонаправленою акустичною системою Samsung Sound Tower. Ця система заповнить весь простір кімнати звуком, здатним створити атмосферу нічного клубу у вас вдома. Підсилювач басів Bass Booster Натисніть кнопку Bass Booster і підірвіть вечірку потужним звуком. Аудіосистема вихідний потужністю 500 Вт – це справжній бустер для вашої вечірки. Відчуйте звук і те, як він надає вашій музиці потужності, посилюючи всі нижні частоти пісні. Додайте драйву вечірці LED підсвічування для вечірки Аудіосистема Samsung Sound Tower пропонує кілька світлових режимівефектів, включаючи режим "Party" (Вечірка), "Ambient" (Інтер'єр), "Dance" (Танці), "Thunder Bolt" (блискавки), "Star" (Зірки) - причому, ці ефекти легко активувати за допомогою спеціального додатка на вашому смартфоні. Погодьте світлові ефекти з ритмом музики та танцюйте! * Усі зображення змодельовані та служать лише для ілюстрації опису. Стати діджеєм на вашій вечірці Мобільний додаток Sound Tower За допомогою спеціального DJ-програми ваша вечірка пройде на ура. Ця програма дозволяє легко керувати світловими та звуковими ефектами і навіть налаштуваннями еквалайзера - і все це з вашого смартфона. Даєш вечірку!

SAMSUNG MX-T50/RU Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити SAMSUNG MX-T50/RU в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Портативні колонки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Портативні колонки и купити SAMSUNG MX-T50/RU в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару SAMSUNG MX-T50/RU

Інтерфейси Моноблочна акустична система
Особливості 2.0
Бездротові можливості загальна 500
З'єднання дротове, бездротове
Автономний робочий час, h підлогова
Забарвлення Bluetooth
живлення mini Jack 3,5mm
додаткові характеристики пластик, метал
Країна-виробник товарів Чорний

* Технічні характеристики SAMSUNG MX-T50/RU можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - SAMSUNG MX-T50/RU

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SAMSUNG MX-T50/RU

Код товару: 312926
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 312931
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 312929
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →