Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікрохвильова піч Samsung MS23F302TAK/UA

Код товару: 252068
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікрохвильові печі Мікрохвильова піч Samsung MS23F302TAK/UA

Тип Звичайна (соло) Колір Чорний Спосіб встановлення Окрема Тип керування Електронне з поворотним перемикачем Потужність НВЧ 800 Вт

Ціна: 5117 грн
шт

Опис товару Мікрохвильова піч Samsung MS23F302TAK/UA

 Просто та швидко приготувати страви зі свіжих інгердієнтів Мікрохвильова піч Samsung MG23F302TAK дозволить замінити процес розігріву готових до вживання страв на домашнє приготування нормальної здорової їжі. Завдяки 20 запрограмованим режимам ви можете приготувати будь-яку страву зі свіжих продуктів за лічені хвилини. Новий сучасний вигляд вашої кухні Нова мікрохвильова піч MG23F302TAK із стильним дизайном, лицьовою панеллю із чорного скла, гарним дисплеєм синього світіння та сріблястим перемикачем стане прикрасою вашої кухні. БІОкерамічне покриття - це завжди чисті стінки робочої камери Стінки робочої камери мікрохвильової печі Samsung MG23F302TAK мають БІОкерамічне покриття,завдяки якому вони легко піддаються чищенню і не схильні до утворення подряпин або знебарвлення. Довговічне БІОкерамічне покриття має антибактеріальні властивості та високу механічну стійкість до подряпин. Економте гроші за електроенергію в режимі ECO Mode Економний режим ECO Mode нової мікрохвильової печі Samsung MG23F302TAK забезпечує мінімальне енергоспоживання у режимі очікування, що суттєво зменшить ваші рахунки за електроенергію. Кулінарна досконалість Потрійна система рівномірного розподілу мікрохвиль (Triple Distribution System) використовує три спеціальні отвори для виходу мікрохвиль, завдяки чому забезпечується рівномірний розподіл тепла під час приготуванняблюда. Спробуйте приготувати улюблені страви за традиційними рецептами Виберіть будь-який із запрограмованих у мікрохвильовій печі Samsung MG23F302TAK рецептів та приготуйте апетитну страву натисканням однієї кнопки. Блокування від дітей У печах Samsung передбачена функція блокування від дітей, якщо маленькі ручки захочуть потиснути на кнопки. Заморожені продукти стануть знову свіжими за лічені хвилини Розморожування продуктів, як правило, не тільки займає багато часу, а й призводить до непередбачених результатів: їжа може виявитися вологою в одному місці та твердою, як крига, в іншому. Функція швидкого розморожування, реалізована в мікрохвильових печах Samsung, вирішує цю проблему, повертаючи продуктиїхня початкова свіжість рівномірна і за лічені хвилини.

Мікрохвильова піч Samsung MS23F302TAK/UA Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікрохвильова піч Samsung MS23F302TAK/UA в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікрохвильові печі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікрохвильові печі и купити Мікрохвильова піч Samsung MS23F302TAK/UA в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікрохвильова піч Samsung MS23F302TAK/UA

Об `єм 23
Потужність 800 Вт
Тип керування Електронне
Дісплей Є
Програми Автоматичне приготування
Захист від дітей (блокування приладу)
Розморожування за вагою
Інші функції Дезодоратор
Режим відображення годинника (12ч/24ч)
Вибір звуку
Функції + 1 хв/+ 30 сек
LED дисплей
Сигнал закінчення роботи
Макс. час приготування: 99 хв
Внутрішня камера (ШхВхГ): 33 х 21.1 х 32.4 см
Колір Чорний

* Технічні характеристики Мікрохвильова піч Samsung MS23F302TAK/UA можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікрохвильова піч Samsung MS23F302TAK/UA

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung MS23F302TAK/UA

Код товару: 137124
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 151301
На замовлення, 1-3 дні
Ergo EM-2055 5160 грн
Код товару: 192589
На замовлення, 1-3 дні
SAMSUNG GE83XP 5203 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →