Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікрохвильова піч Samsung MG23K3614AS

Код товару: 156613
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікрохвильові печі Мікрохвильова піч Samsung MG23K3614AS

Тип: З грилем; Тип керування: Поворотні перемикачі (електронне); Об'єм: 23 л; Потужність НВЧ: 1250 Вт; Внутрішнє покриття: Біокераміка; Ширина: 48.9 см; Black/Silver

Ціна: 6020 грн
шт

Опис товару Мікрохвильова піч Samsung MG23K3614AS

 Мікрохвильова піч Samsung MG23K3614AS/BW - це техніка сучасної кухні, яка поєднує в собі не тільки чудовий функціонал, а й привабливий зовнішній вигляд, що важливо. За рахунок вигідного колірного оформлення, фактурних поверхонь корпусу та лаконічних оздоблювальних деталей мікрохвильова піч ідеальна у своєму зовнішньому вигляді. При цьому злегка закруглені ребра на гранях надають їй витонченості та вишуканості. Зручна ручка органічно вписується в загальний образ мікрохвильової печі.

 
Виробник віддав пріоритет простій системі управління, яка ґрунтується на двох поворотних регуляторах. За допомогою них можна встановити час, вагу їжі та потужність, які оптимально підійдутьу поданому випадку для розігріву або повноцінного приготування. Якщо активовано функціонал таймера, відповідний індикатор дасть це знати.
 
Внутрішні стінки камери, об'єм якої дорівнює 23 літрам, покриті шаром біокерамічного матеріалу. Така поверхня добре витримує високу температуру, має ідеально рівне покриття, до якого не прилипають шматочки їжі та жир, не схильно до появи подряпин. Окремо варто сказати про те, що покриття має антибактеріальні властивості, за рахунок чого техніка міститься при високому рівні гігієни. Жодних бактерій, корозії та інших руйнівних факторів, що негативно впливають на цілісність представленої мікрохвильовоїпечі!

Мікрохвильова піч Samsung MG23K3614AS Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікрохвильова піч Samsung MG23K3614AS в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікрохвильові печі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікрохвильові печі и купити Мікрохвильова піч Samsung MG23K3614AS в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікрохвильова піч Samsung MG23K3614AS

Об `єм 23 л
Потужність 1250 Вт
Спосіб встановлення та, що стоїть окремо
Гриль Є
Тип керування Механіка
Дісплей Є
Режим розморожування Є
Кількість рівнів потужності 5 штук
Інші функції Звуковий сигнал закінчення роботи
Колір Black / Silver

* Технічні характеристики Мікрохвильова піч Samsung MG23K3614AS можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікрохвильова піч Samsung MG23K3614AS

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung MG23K3614AS

Код товару: 195784
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 242838
На замовлення, 1-3 дні
ECG MTD 2072 SE 6149 грн
Код товару: 311159
На замовлення, 1-3 дні
Bosch FEL 023MS2 6235 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →