Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікрохвильова піч SAMSUNG ME88SUT/UA

Код товару: 258220
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікрохвильові печі Мікрохвильова піч SAMSUNG ME88SUT/UA

Тип Звичайна (соло) Колір Нержавіюча сталь Спосіб встановлення Окрема Потужність НВЧ 800 Вт

Ціна: 5203 грн
шт

Опис товару Мікрохвильова піч SAMSUNG ME88SUT/UA

 Завжди як нова Керамічна емаль за зручністю поступається хіба що помічнику по господарству, який вимиє пекти за вас. Насамперед, вона міцна, як і належить для якісного кухонного начиння. Як би ви з нею не зверталися, вона не покриватиметься подряпинами, як нержавіюча сталь, або тріскатиметься, як пластик. А ще її дуже легко мити. Будь-які забруднення на раз стираються вологою ганчіркою. Крім того, стінки печі вкриті інноваційним матеріалом, який знищує бактерії та усуває неприємні запахи. Для вас все це дуже хороші новини: адже ваші домашні, безсумнівно, полюблять цю піч, але навряд чи будуть охоче її відмивати. Економія одним натисканням кнопки Кнопка Eco дозволяєзаощадити до 40% електроенергії у режимі очікування. Один натиск — і ось ви вже заощаджуєте гроші, електрику та природні ресурси. Розморожування за лічені хвилини Розморожування — процес не лише довгий, а й непередбачуваний. Найчастіше страва виявляється мокрою в одних місцях і залишається твердокам'яною в інших. Але функція швидкого розморожування Samsung розморожує продукти швидко і рівномірно, відновлюючи їхній первозданний стан і тим самим допомагаючи приготувати чудову вечерю. Автоменю думає за вас Немає часу перегортати кулінарну книгу? Не можете знайти відповідний рецепт? Занадто поспішайте, щоб хитрувати з приготуванням їжі? Тоді дозвольте автоменю мікрохвильової печі Samsung приготувати вамщо-небудь смачненьке. Замість того, щоб вираховувати час і температуру приготування, просто виберіть один із пунктів меню та натисніть кнопку, щоб запустити процес. Друзі та родичі будуть у захваті від ваших кулінарних досягнень, але не хвилюйтеся – автоменю вас не видасть. Це буде наш із вами маленький секрет. Три хвилі краще, ніж одна Samsung пишається своїм умінням покращувати будь-які пристрої за допомогою власних інноваційних технологій. Наша система потрійного поширення гарантує, що будь-яка страва – від піци до склянки теплого молока – буде приготовлена ​​ідеально та смачно завдяки трьом точкам поширення мікрохвиль. Наші мікрохвильові печі забезпечують рівномірну таретельне оброблення будь-якої їжі.

Мікрохвильова піч SAMSUNG ME88SUT/UA Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікрохвильова піч SAMSUNG ME88SUT/UA в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікрохвильові печі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікрохвильові печі и купити Мікрохвильова піч SAMSUNG ME88SUT/UA в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікрохвильова піч SAMSUNG ME88SUT/UA

Об `єм 23 л
Потужність 800 Вт
Спосіб встановлення Та, що стоїть окремо
Конвекція Ні
Гриль Ні
Програми Захист від дітей (блокування приладу)
Розморожування за вагою
Розморожування за часом
Встановлення часу (годинник)
Режим розморожування Є
Кількість рівнів потужності 6 рівнів
Інші функції Швидкий старт
30 рецептів приготування
Eco mode (режим збереження енергії в режимі очікування)
Внутрішні габарити камери: 21.1 х 33 х 32.4 см

* Технічні характеристики Мікрохвильова піч SAMSUNG ME88SUT/UA можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікрохвильова піч SAMSUNG ME88SUT/UA

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SAMSUNG ME88SUT/UA

Код товару: 14384
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 316011
На замовлення, 1-3 дні
ECG MTD 231 S 5332 грн
Код товару: 49453
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →