Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікрохвильова піч Samsung MC28H5135CK

Код товару: 56377
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікрохвильові печі Мікрохвильова піч Samsung MC28H5135CK

Внутрішній об'єм 28 л
Розташування окремо стоїть
Розміри (ШxВxГ) 51.7x31x47.5 см

Ціна: 10707 грн
шт

Опис товару Мікрохвильова піч Samsung MC28H5135CK

 Нова піч SamsungSmart Oven MC28H5135CKз елегантним преміальним дизайном прикрасить будь-яку сучасну кухню. Прозора чорна ручка та поворотний перемикач із дизайном Crystal Gloss™ надають печі елегантного вигляду. Яскравий дисплей синього світіння підсвічує опції меню та годинник, що полегшує вибір налаштувань та керування режимами печі. Оцініть зручність приготування смажених страв у печі Smart Oven 

MC28H5135CKбез використання фритюрниці. Технологія SLIM FRY™ обсмажує продукти циркулюючим потоком гарячого повітря при використанні невеликої кількості олії, що дозволяє формувати хрустку скоринку та зберігати соковитість продукту. Мікрохвилі, гриль та конвекційні нагрівачідозволяють забути про жирні листи і краплі розпеченого масла. Оцініть смачні страви із мінімальною кількістю жиру. У печі Samsung SMART Oven MC28H5135CK ви легко і швидко приготуйте свіжі овочі, пасту та багато інших страв. Одним натисканням кнопки унікальний Smart датчик вологості визначить вологість повітря, щоб зберегти під час приготування природний смак інгредієнтів. Оцініть можливість легко та швидко приготувати домашнє тісто та йогурт за допомогою новітньої технології ферментації. Достатньо лише встановити потрібну температуру, і ваша родина буде завжди забезпечена смачними свіжими сніданками, обідами та вечерями. Пекти Samsung MC28H5135CK дозволяє відключити обертанняповоротного столика, щоб ефективніше використовувати весь об'єм робочої камери для приготування великих за обсягом страв у прямокутному посуді. Економний режим ECO Mode нової мікрохвильової печі Samsung забезпечує мінімальне енергоспоживання у режимі очікування, що суттєво зменшить ваші рахунки за електроенергію. Забудьте про проблеми очищення стінок і подряпин. БІОкерамічне покриття внутрішніх стінок робочої камери печі Samsung MC28H5135CK Smart Oven відрізняється гладкою поверхнею, яка легко і швидко очищається від слідів жиру, що пригорів. У порівнянні з камерами з нержавіючої сталі та епоксидних матеріалів, БІОкерамічна камера має антибактеріальні властивості та стійкість допояві подряпин. Піч SamsungMC28H5135CKSmart Oven оснащена функцією запрограмованих режимів приготування найрізноманітніших традиційних національних страв. Тепер для приготування будь-якої страви досить просто вибрати потрібні параметри режиму за допомогою інтуїтивно зрозумілого меню.

Мікрохвильова піч Samsung MC28H5135CK Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікрохвильова піч Samsung MC28H5135CK в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікрохвильові печі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікрохвильові печі и купити Мікрохвильова піч Samsung MC28H5135CK в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікрохвильова піч Samsung MC28H5135CK

Об `єм 28 л
Потужність 1400 Вт
Спосіб встановлення та, що стоїть окремо
Конвекція є
Гриль є
Тип керування електронне
Дісплей є
Програми Режим розморожування
є
Автоматичне приготування
є
Автоматичний розігрів
ні
Автоматичне розморожування
є
Можливість внесення своїх рецептів на згадку
ні
Програмування процесу приготування
ні
Автоматичне підтримання заданої температури
ні
Режим розморожування є
Кількість рівнів потужності 6
Інші функції система рівномірного розподілу мікрохвиль, підсвічування камери
Колір чорний

* Технічні характеристики Мікрохвильова піч Samsung MC28H5135CK можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікрохвильова піч Samsung MC28H5135CK

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung MC28H5135CK

Код товару: 367528
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 361972
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 357383
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →