Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікрохвильова піч SAMSUNG MC28A5135CK/UA

Код товару: 260743
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікрохвильові печі Мікрохвильова піч SAMSUNG MC28A5135CK/UA

Мікрохвильова піч з грилем і конвекцією окремостояща 28 л колір: чорний 1400 Вт

Ціна: 9460 грн
шт

Опис товару Мікрохвильова піч SAMSUNG MC28A5135CK/UA

Мікрохвильова піч на кухні - економія часу, здорова і красива їжа на столі. Продукція бренду надає поле для кулінарних шедеврів, надає можливість насолоджуватися смаковими якостями багатьох страв. Наш інтернет-магазин пропонує мікрохвильову піч Samsung MC28H5135CK BW купити за конкурентною вартістю. Представлену в онлайн-каталозі модель відрізняють гідний дизайн, можливість комбінування температурного впливу на інгредієнти, висока функціональність. image alt Samsung MC28H5135CK BW: особливості оснащення Мультифункціональна техніка бренду - ефективна помічниця на кухні, яка здатна замінити інші кухонні прилади, наприклад, духовку, тостер. НВЧ-хвилі мікрохвильові печі Samsung MC28H5135CK BW впливаютьна всю глибину структури речовини інгредієнтів, нагріваючи внутрішню воду різних видів продуктів. Чинний рівень енергії може її закип'ятити або лише нагріти. На додаток до цього мікрохвильова піч оснащена кварцовим нагрівачем, а також підтримує конвекцію гарячого повітря. Раціонально використання функції дозволяють приготувати йогурт, тісто або засмажити з скоринкою м'ясні та рибні продукти. Виробник мікрохвильової печі Samsung MC28H5135CK BW акцентує увагу на технологічності приготування з мінімальною кількістю масла, додається. Програмна частина включає спеціальні режими для автоматичного розігріву, приготування та розморожування. Переваги брендової НВЧ-продукціїОкрема техніка демонструє строгий дизайн, що адекватно вписується в інтер'єри кухонь у різних стилях. Пристрій ефективно доповнює наявну техніку, забезпечуючи наповнення раціону здоровою їжею. Торговий ресурс Stylus пропонує за вигідною ціною мікрохвильову піч Samsung MC28H5135CK BW, яка має наступні переваги: ​​опція SLIM FRY обсмажування циркуляцією потоків високотемпературного повітря; яскравий дисплей із синім світінням цифр та символів для показу опцій, меню та годин; поєднання дії мікрохвиль, нагрівачів грилю та конвекції; 15 автоматичних програм рецептів страв; блокування панелі керування для виключення доступу дітей; сенсор вимірює вологість, зберігаючи текстуруїжі та її оригінальний смак; може бути задіяна як йогуртниця або гриль; антибактеріальні та зносостійкі властивості внутрішнього покриття з біокераміки.

Мікрохвильова піч SAMSUNG MC28A5135CK/UA Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікрохвильова піч SAMSUNG MC28A5135CK/UA в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікрохвильові печі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікрохвильові печі и купити Мікрохвильова піч SAMSUNG MC28A5135CK/UA в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікрохвильова піч SAMSUNG MC28A5135CK/UA

Об `єм 28
Потужність 1400
Спосіб встановлення та, що стоїть окремо
Конвекція Є
Гриль є
Тип керування електронне
Дісплей Є
Програми 15 автоматичних програм. Температура конвекції: 40 – 200°C. Режим 30 сек. Plus. Попереднє розігрів. Датчик готовності
Колір Чорний

* Технічні характеристики Мікрохвильова піч SAMSUNG MC28A5135CK/UA можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікрохвильова піч SAMSUNG MC28A5135CK/UA

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SAMSUNG MC28A5135CK/UA

Код товару: 324605
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 367528
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 361972
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →