Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Монітор Samsung LS27A700NWIXCI

Код товару: 292584
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Монітори Монітор Samsung LS27A700NWIXCI

Монітор 27" IPS 3840x2160 16:9 HDMI (2.0) DisplayPort (1.2) частота оновлення: 60 Гц максимальна яскравість: 300 кд/м2.

Ціна: 17329 грн
шт

Опис товару Монітор Samsung LS27A700NWIXCI

 Інноваційні монітори, що підвищують вашу продуктивність. Завдяки 4-кратному збільшенню кількості пікселів у зображенні порівняно з кількістю пікселів формату Full HD, кожна деталь відрізняється більшою глибиною передачі відтінків. Водночас більший простір екрану дозволяє розмістити на ньому більше різних інструментів, програм та програм, з якими ви працюєте протягом дня. Все це допомагає забезпечити кінематографічну якість зображення контенту з роздільною здатністю 4K як вдень, так і вночі. Оцініть велику картинку та чудову деталізацію Насолоджуйтесьмільярдом колірних відтінків з неймовірною глибиною тону кольору 1 мільярд кольорів з підтримкою технології HDR 10 Насолоджуйтесь будь-яким контентом з виключно точною кольоропередачею і деталізацією. Широкий діапазон кольорів, майже безмежна кількість відтінків і підтримка технології HDR10 роблять темні кольори темнішими, а найяскравішими ще яскравішими. Тепер кожен фрагмент контенту тішить око та сприймається саме так, як задумав автор. Позбавте очі від напруги Сертифікат TUV у номінації захисту зору Ваші очі не напружуються навіть при тривалому перегляді. Під час роботи над проектами в нічних умовах яскравість і колірна температура екрана регулюються автоматично з урахуванням зовнішнього рівняосвітленості. Сертифікат Асоціації TUV з безпеки підтверджує, що цей монітор Samsung захищає очі від надмірно яскравого синього світіння завдяки функції усунення мерехтіння екрана. Все для оптимізації вашої продуктивності Завдяки практично безрамковому дизайну ви можете зосередитися на роботі, не відволікаючись ні на що інше. Працюючи з двома моніторами, ви зможете легко переміщатися між кількома програмами, електронними листами або документами. Нарешті, монітор оснащений тонкою та елегантною металевою підставкою. Корисне використання картонної упаковки Перетворіть картонну упаковку від монітора на зручну для життя конструкцію або віддайте її для вторинноїпереробки. Монітор Samsung, який отримав глобальну сертифікацію з економічності, підтримує режим енергозбереження та дозволяє знижувати витрати електроенергії до 10% без шкоди для яскравості та якості зображення. *Яскравість залежить від моделі екрана Підключайте та дивіться Автовибір джерела сигналу Немає проблем із підключенням зовнішніх пристроїв. Завдяки функції автоматичного розпізнавання зовнішніх пристроїв (Automatic Source Switch+) ваш монітор визначає нові підключені пристрої в момент їх підключення і правильно налаштовує відображення відеосигналу від цього пристрою на екрані. Тепер не потрібно шукати джерело сигналу в меню.

Монітор Samsung LS27A700NWIXCI Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Монітор Samsung LS27A700NWIXCI в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Монітори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Монітори и купити Монітор Samsung LS27A700NWIXCI в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Монітор Samsung LS27A700NWIXCI

Діагональний дисплей 27"
Тип матриці IPS
Максимальна роздільна здатність 3840x2160
Інтерфейси DisplayPort
HDMI
Час матричної реакції 5 мс (GTG)
Побудований -тюнер Ні
Яскравість дисплея 300 кд/м2
Контраст дисплея 1000:1 (типове значення)
Особливості Flicker-Free
Частота оновлення 60 Гц
Кут огляду горизонтальний 178°
Покриття Матове
Кут огляду вертикальний 178°
Ставлення сторін 16:я
Забарвлення Чорний
Максимальна кількість кольорів 16.7 млн
Веза 100х100 мм
Підсвічування WLED (світлодіодне підсвічування)
Розмір монітора Розміри із підставкою (ШхВхГ)
615.5 x 456 x 193.5 мм
Розміри без підставки (ШхВхГ)
615.5 x 368.2 x 42.7 мм
Вага Вага з підставкою
7,2 кг
Вага без підставки
5 кг

* Технічні характеристики Монітор Samsung LS27A700NWIXCI можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Монітор Samsung LS27A700NWIXCI

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung LS27A700NWIXCI

Код товару: 254739
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 308754
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 337498
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →