Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Монітор Samsung LH48RMDELGW

Код товару: 123578
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Монітори Монітор Samsung LH48RMDELGW

ТБ ЖК (LED-підсвічування); діагональ екрану: 48"; роздільна здатність: 1920х1080; частота: 60 ​​Гц; тюнер аналоговий/цифровий: DVB-T2/C

Ціна: 25069 грн
шт

Опис товару Монітор Samsung LH48RMDELGW

 Параметри дисплея

Діагональ, дюйм: 
Діагональ, дюйм — розмір екрану вимірюється довжиною його діагоналі, що виражається в дюймах (1 дюйм=25,4 мм). Найбільш оптимальними за ціною є моделі із діагоналями 32-42".

48

Роздільна здатність, пікселі: 
Роздільна здатність, пікселі — розмір одержуваного зображення на екрані в пікселях. Чим вище роздільна здатність, тим більш детальне зображення користувач отримує. Для маленьких телевізорів до 26" оптимальними будуть матриці з роздільною здатністю 1280x720 або 1366x768. Для телевізорів більшевисокої діагоналі варто розглядати моделі з роздільною здатністю Full HD (1920x1080) або Ultra HD (38402160).

1920х1080

Вигнутий екран: 
Вигнутий екран — перевага вигнутого екрана перед класичним плоским полягає в тому, що зображення сприймається людським оком набагато більш насиченим. Адже периферійні зони при погляді на плоский екран сприймаються не так чітко, як це відбувається під час перегляду вигнутого телевізора.

ні

Частота, Гц : 
Частота, Гц  —плазмові та РК телевізори використовують частоти від 50 Гц і більше. Підвищувати частоту розгортки (більше 50 Гц) необхідно для отримання більш плавної картинки на екрані. Технологія 100 Гц, яка використовується в РК телевізорах відрізняється від телевізорів, що використовується в ЕПТ тим, що електроніка телевізора створює проміжні кадри. Тим самим помітно збільшуючи плавність картинки в РК телевізорах. Добиваються частоти 200 Гц різними способами. Один з таких методів, пропонує компанія Sony і Samsung, що працює за схожою технологією, що і частота розгортки 100 Гц, але ось відмінність в тому, що між двома оригінальними кадрами вставляється три додаткові кадри замість одного, зраджуючи руху на телевізорі більшоюплавність. Інший спосіб отримання частоти 200 Гц - це технологія Scanning backlight, що працює за принципом створення тільки одного кадру, як і в телевізорах з частотою 100 Гц, а ось ефект 200 Гц досягається шляхом мерехтіння з високою частотою підсвічування екрану, що допомагає досягти плавності зображення. При використанні даного методу досягнення 200 Гц якість картинки поступається першим методом. Телевізори, що володіють частотою 400-800 Гц і вище, найчастіше поєднують у собі різні технологічні хитрощі, такі як створення проміжних кадрів плюс використання мерехтливого підсвічування. Таким чином кожен з виробників робить ставку на ту технологію, яка йому зручніша, а ми як і вільнівибирати те, що хочемо отримати на виході.

60

Кут огляду, гор/верт: 
Кут огляду, гор/верт — при якому вугіллі нахилу або повороту зображення на екрані залишатиметься без спотворень.

178/178

Час реакції, мс: 
Час реакції, мс — мінімальний час, за який відбувається зміна яскравості пікселя. Чим нижче цей параметр, тим більш плавна картинка і менше видимих ​​спотворень.

8

Яскравість, кд/м2: 
Яскравість, кд/м2 — чим вищий максимальний рівень яскравості, тим більш видимим зображення буде при яскравому освітленні або прямих сонячних променях.

350

Контрастність: 
Контрастність — співвідношень характеристик (яскравості) різних ділянок зображення білого та чорного кольорів. Чим вище цей параметр, тим більш помітними стають деталі зображення.

5000:1/50000:1 (динамічна)

Покриття: 
Покриття — розрізняютьглянсове та матове покриття екрану. Телевізори з глянцевим покриттям мають яскравіше зображення, але при цьому бликують при яскравому освітленні. Матові дисплеї виводять зображення трохи тьмянішим, ніж глянсові, але при цьому надають можливість переглядати будь-які фільми при яскравому сонці, адже матові екрани не так сильно виблискують при яскравому освітленні. На даний момент використовуються технології з гібридним покриттям екрану, яке за яскравістю зображення таке ж як у глянцевих, а за наявності відсвічувань як у матових.

матове

Обладнання
Операційнасистема: 
Операційна система — інтегрована операційна система, що дозволяє значно розширити функціональність телевізора, наблизивши його до комп'ютера.

ні

Smart TV: 
Smart TV — так звані «розумні телевізори». Під цим терміном виробники розуміють наявність вбудованого мультимедійного центру, що дозволяє підключати телевізор до Інтернету, відтворювати відео та музику, встановлювати додаткові програми та ігри, спілкуватися в соціальних мережах тощо.

ні

PIP (Малюнок у картинці): 
PIP (Малюнок у картинці) — можливість виведення на екран додаткового "вікна" з іншим каналом або зображенням з іншого джерела відтворення (медіаплеєр, комп'ютер тощо). Зручна функція відстеження закінчення реклами на тому чи іншому каналі.

ні

Time Shift: 
Time Shift — корисна функція, при якій користувач має можливість поставити телеканал на паузу і надалі продовжити перегляд з того місця, де зупинилися.
ні

CI слот: 
CI слот — Common Interface - слот для підключення CAM-модулів, які дають можливість переглядати закодовані канали.

ні

Монітор Samsung LH48RMDELGW Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Монітор Samsung LH48RMDELGW в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Монітори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Монітори и купити Монітор Samsung LH48RMDELGW в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Монітор Samsung LH48RMDELGW

Діагональний дисплей 48
Максимальна роздільна здатність 1920х1080
Інтерфейси HDMI (версія): HDMI (версія) — High Definition Multimedia Interface – мультимедіа інтерфейс високої чіткості, що дозволяє передавати відео високої роздільної здатності та багатоканальний звук.
2

SCART: SCART — інтерфейс, що дозволяє передавати як аналоговий, і цифровий аудіо-відео сигнал.
ні

Компонентний вхід: Компонентний вхід - YPbPr - аналоговий інтерфейс для передачі відео, при підключенні використовуються 3 коаксіальні кабелі з роз'ємами RCA.
ні

Композитний вхід: Композитний вхід - анало
Час матричної реакції 8 мс
Побудований -тюнер Аналоговий: Аналоговий – система кодування відеосигналу аналогового телебачення. Існує три типи: PAL (найпоширеніший у світі), NTSC (США, Канада, Мексика, Японія) та SECAM (Росія, Франція та ряд країн Африки та Близького сходу).
PAL, SECAM, NTSC

Цифровий: Цифровий — наявність цифрового тюнера для перегляду цифрового ефірного, кабельного та супутникового телебачення.
DVB-T2/C
Яскравість дисплея 350
Контраст дисплея 5000:1/50000:1 (динамічна)
Забарвлення Чорний
Максимальна кількість кольорів 16.7 млн
Розмір монітора 1075,1x627,6x65,5
Вага 11,1

* Технічні характеристики Монітор Samsung LH48RMDELGW можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Монітор Samsung LH48RMDELGW

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung LH48RMDELGW

Код товару: 365810
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 105402
На замовлення, 1-3 дні
Neovo TX-19 33067 грн
Код товару: 308757
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →