Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікрохвильова піч SAMSUNG GE83DT-1/BAL

Код товару: 159604
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікрохвильові печі Мікрохвильова піч SAMSUNG GE83DT-1/BAL

Мікрохвильова піч з грилем окремостояща • 23 л • колір: чорний/сріблястий • 800 Вт

Ціна: 5762 грн
шт

Опис товару Мікрохвильова піч SAMSUNG GE83DT-1/BAL

Мінімальний час розморожування.

Час розморожування скоротився до мінімуму. Після розморожування часто частина продукту залишається твердою як лід, тоді як інші частини - м'якими. Технологія швидкого розморожування, розроблена в компанії Samsung, дозволяє розморожувати продукти швидко та рівномірно, не погіршуючи поживних властивостей продуктів.

Інженери компанії Samsung постійно вдосконалюють та покращують робочі характеристики своєї продукції, використовуючи для цього найновіші технології. Наша унікальна система потрійного розподілу мікрохвиль (Triple Distribution System) забезпечує рівномірне прогрівання продуктів, починаючи від піци і закінчуючи підігрівом склянки молока. Користуючись нашимимікрохвильовими печами, ви оціните зручність та комфорт процесу приготування найрізноманітніших страв.

родукти завжди мають свіжий та апетитний вигляд.

Застосування біокерамічної емалі - наступний крок полегшення процесу чищення стінок робочої камери печі. БІОерамічне покриття збільшує термін служби печі. Неважливо, як ваші домашні використовують піч, біокерамічне покриття неможливо подряпати, як це зазвичай буває у випадку, якщо стінки камери виготовлені з нержавіючої сталі або пластику. Крім того, БІОкарамічне покриття легко піддається чищенню. Достатньо протерти його вологою серветкою. Нарешті, на стінки робочої камери нанесено додаткове покриття,антибактеріальними та деодоруючими властивостями. Тепер ви позбавитеся від частого нудного чищення стінок робочої камери.

Мікрохвильова піч SAMSUNG GE83DT-1/BAL Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікрохвильова піч SAMSUNG GE83DT-1/BAL в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікрохвильові печі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікрохвильові печі и купити Мікрохвильова піч SAMSUNG GE83DT-1/BAL в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікрохвильова піч SAMSUNG GE83DT-1/BAL

Об `єм 23 л
Потужність 800 Вт
Спосіб встановлення та, що стоїть окремо
Гриль Є
Тип керування електронне
Дісплей Є
Режим розморожування Є
Кількість рівнів потужності 5 штук
Інші функції Блокування від дітей
Колір Чорний

* Технічні характеристики Мікрохвильова піч SAMSUNG GE83DT-1/BAL можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікрохвильова піч SAMSUNG GE83DT-1/BAL

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SAMSUNG GE83DT-1/BAL

Код товару: 146431
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 151299
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 195784
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →