Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Розумні часи SAMSUNG Galaxy Watch Active 2 40mm Aluminium Black (SM-R830NZKASEK)

Код товару: 154596
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розумні часи Розумні часи SAMSUNG Galaxy Watch Active 2 40mm Aluminium Black (SM-R830NZKASEK)

Galaxy Watch Active2 - це стильний дизайн та комфорт 24/7. Вибери свій ідеальний варіант із безліччю опцій: розмір дисплея 44 мм або 40 мм, корпус із нержавіючої сталі або легкого алюмінію. А достаток кольорів допоможе підкреслити вашу індивідуальність: Золотий, Чорний чи Сріблястий.

Ціна: 6579 грн
шт

Опис товару Розумні часи SAMSUNG Galaxy Watch Active 2 40mm Aluminium Black (SM-R830NZKASEK)

 ПАРТНЕР З ФІТНЕСУ Оцініть усі переваги нового Galaxy Watch Active2, вашого партнера з фітнесу та здоров'я, який надасть вам пораду у будь-який момент. Отримайте точну інформацію про своє здоров'я на великому екрані годинника, який піклується про ваше здоров'я.

ДОСЛІДНІСТЬ У ПРОСТОТІ Обтічний профіль корпусу Galaxy Watch Active2 - це досконалість мінімалістичного дизайну. Оновлений дисплей отримав збільшений робочий простір за рахунок більш тонкої рамки екрану, а також інноваційний сенсорний безель для зручності навігації та легкого скролінгу.
ЗАВЖДИ НА СТИЛІ #WITHGALAXY Зроби фото на камеру смартфона, а Galaxy Watch Active2 проаналізує зображення та підбере відповідний циферблат для завершенняобразу.
Galaxy Watch Active2 вміють відстежувати активність, тому просто надягніть їх і починайте тренування. Автоматично тепер можна записувати та аналізувати сім видів активності, зокрема плавання, тоді як ручне керування тренуванням пропонує ще десятки додаткових опцій. Функція ж Тренер із бігу дає дієві поради в режимі реального часу.
У ЗДОРОВОМУ ТІЛІ ЗДОРОВИЙ ДУХ! Стеж за рівнем стресу за допомогою спеціального трекера стресу Galaxy Watch Active2 виконуй запропоновані дихальні вправи, щоб відновити контроль над своїм станом та знизити рівень стресу.
СТЕЖЕННЯ СЕРЦЕБІВАННЯ Galaxy Watch Active2 здатні забезпечити більш точне стеження зачастотою твого серцевого ритму використовуючи оновлений датчик з 8 фотодіодами. Якщо твої показники виходять за межі нормальних значень, ти отримаєш оповіщення та зможеш приділити більше уваги стану здоров'я.
ТВІЙ РОЗУМНИЙ АССИСТЕНТ Життя біжить уперед, не відставай! Керуй камерою смартфона, переглядай пости в соцмережах, став лайки та користуйся вбудованим перекладачем прямо на ходу. Новинка: іконка Поточних програм відображає запущені програми на циферблаті для легкого доступу.
ЗАВЖДИ ПОРУЧ Захист від води та пилу IP68 і 5АТМ та відповідність стандартам MIL-STD-810G дозволяють використовувати Galaxy Watch Active2 практично в будь-яких умовах.
ДЛЯ КОРИСТИ ТА ЗАБАВИ Використовуй бібліотекупрограм Galaxy Apps, щоб вибрати як зручні інструменти для виконання щоденних завдань, так і програми для занять спортом, а також різноманітні ігри, розроблені спеціально для круглого дисплея Galaxy Watch Active2
ПРОСТО ПІДКЛЮЧЕННЯ Galaxy Watch Active2 сумісні не лише зі смартфонами Samsung, але й з пристроями інших брендів. Підійдуть смартфони на Android 5.0 (L) та новіші з оперативною пам'яттю 1,5 Гб і більше, а також смартфони на iOS 9.0 та новіші (починаючи з iPhone 5.0 і вище).

Розумні часи SAMSUNG Galaxy Watch Active 2 40mm Aluminium Black (SM-R830NZKASEK) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Розумні часи SAMSUNG Galaxy Watch Active 2 40mm Aluminium Black (SM-R830NZKASEK) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розумні часи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розумні часи и купити Розумні часи SAMSUNG Galaxy Watch Active 2 40mm Aluminium Black (SM-R830NZKASEK) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Розумні часи SAMSUNG Galaxy Watch Active 2 40mm Aluminium Black (SM-R830NZKASEK)

Тип березень-годинник
Операційна система Tizen
Підтримка платформ iOS, Android
Підтримка мобільних пристроїв Повідомлення з програм, Повідомлення про дзвінки, Повідомлення про SMS, Вібрація, Вбудований мікрофон, Динамік (гучний зв'язок), Події календаря, Соціальні мережі, Електронна пошта
Матеріал корпусу алюміній
Колір справи чорний
Браслетний матеріал/ремінь Фтореластомір
Розміри (SHHVKHT) 40 x 40 x 10.9 мм
Вага 26 г
Діагональний 1.2”
Розширення 360 x 360
Інтерфейси Wi-Fi: IEEE 802.11 b/g/n Bluetooth: 5.0 NFC: Є ANT: Ні GPS: GPS
ЦП Exynos 9110 Частота процесора: 1.15 ГГц Кількість ядер: 2
Об'єм побудованої пам’яті 4 Гб
Акумулятор 247 mAh
додаткова інформація Датчик освітлення, Акселерометр, Гіроскоп, Барометр, Шагомер, Пульсометр
Функції: Керування камерою смартфона, Фітнес трекер, Функція пошуку телефону, Прослуховування музики, Відстеження сну, Розумний будильник, Відстеження часу активності, Відстеження швидкості руху, Прорахунок пройденої відстані, Відстеження локації

* Технічні характеристики Розумні часи SAMSUNG Galaxy Watch Active 2 40mm Aluminium Black (SM-R830NZKASEK) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Розумні часи SAMSUNG Galaxy Watch Active 2 40mm Aluminium Black (SM-R830NZKASEK)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SAMSUNG Galaxy Watch Active 2 40mm Aluminium Black (SM-R830NZKASEK)

Код товару: 268760
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 278541
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 268759
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →