Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Планшет Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 4/64GB LTE Gray (SM-P615NZAA)

Код товару: 209203
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Таблетки Планшет Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 4/64GB LTE Gray (SM-P615NZAA)

Galaxy Tab S6 Lite – твій незамінний помічник у створенні нотаток, якого легко взяти із собою. Планшет оснащений великим 10.4-дюймовим екраном у тонкому та легкому корпусі, інтерфейсом One UI 2 та електронним пером S Pen прямо з коробки. Незалежно від того, чи займаєшся ти малюванням, навчаєшся чи граєш, Galaxy Tab S6 Lite створений, щоб бути тут і зараз.

Ціна: 22962 грн
шт

Опис товару Планшет Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 4/64GB LTE Gray (SM-P615NZAA)

Легкий. Тонкий. Яскравий Galaxy Tab S6 Lite - легкий та тонкий завдяки своєму цілісному металевому корпусу. Планшет поміститься в сумку, що робить його неймовірно мобільним та мінімалістичним пристроєм. Виберіть один із трьох відтінків Сірого, Блакитного або Рожевого кольору. Надихайся разом з S Pen Цілий набір пишучих інструментів, від пензля до тонкого пера, в одному S Pen. Зручний хват, мінімальна затримка та вражаюча чутливість при натисканні – все це дозволяє як малювати, так і редагувати документи. А завдяки магнітному тримачеві планшета S Pеn ніколи не загубиться і завжди буде з тобою. Нові лайфхаки для успішного навчання Конспекти лекцій тепер зручніше робити разом із S Pen. Роблячи нотатки,ти можеш спочатку зробити чернетку, а потім змінити кольори тексту та малюнків. За допомогою пошукових тегів дуже зручно сортувати примітки при збереженні, а при вивченні матеріалу, ти легко можеш робити позначки навіть у PDF-файлах. Тепер точно не можна переживати через навчання. Galaxy Tab S6 Lite завжди допоможе. Перетвори свою кімнату на ідеальне місце для навчання З Galaxy Tab S6 Lite легко вчитися не виходячи з дому. Під час перегляду лекцій використовуй S Pen, щоб швидко робити нотатки та зручно їх організовувати за допомогою Samsung Notes. І все це одночасно: просто налаштуйте прозорість спливаючого вікна. Тепер бути відмінником можна навіть залишаючись удома. Справжній кінотеатр під рукою Вузькі рамки 10.4-дюймового екрана планшетадозволяють отримати набагато більше задоволення від перегляду у зручному та компактному корпусі. Насолоджуйся улюбленими фільмами та серіалами сидячи у парку або лежачи у ліжку з відмінним об'ємним звучанням, що забезпечується стерео динаміками з AKG. Точка доступу в будь-якому місці Якщо ти перебуваєш поза зоною дії Wi-Fi мережі, стане в нагоді Автоматичний режим точки доступу. Підключи планшет до свого смартфону Galaxy та легко передавай дані між пристроями. Ніяких меню з налаштуваннями, жодного пошуку та паролів. Обмінюватися файлами тепер ще простіше та безпечніше. Багаторівнева система захисту тепер доступна кожному Багаторівнева система безпеки Samsung Knox – надійний захист даних. Твоя персональна інформаціязахищена від шкідливих програм та хакерських атак за допомогою багаторівневої платформи безпеки Knox.

Планшет Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 4/64GB LTE Gray (SM-P615NZAA) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Планшет Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 4/64GB LTE Gray (SM-P615NZAA) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Таблетки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Таблетки и купити Планшет Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 4/64GB LTE Gray (SM-P615NZAA) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Планшет Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 4/64GB LTE Gray (SM-P615NZAA)

Операційна система Android 10, One UI 2
Діагональ екрану 10.4" TFT / 224ppi
Роздільна здатність екрану 1200x2000
Тип екрана TFT
Вид екрана Ємнісний
кількість ядер 8
Оперативна пам'ять 4
Ємність приводу 64
Бездротові можливості Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, Hotspot/Bluetooth 5.0, A2DP, LE
З'єднувачі USB 3.1 (Type-C) / Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, Hotspot / Bluetooth 5.0, A2DP, LE
Камери 8 МП + фронтальна 5 МП
Розміри (w x g x v) 244.5x154.3x7 мм
Вага 467 г
Забарвлення Сірий

* Технічні характеристики Планшет Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 4/64GB LTE Gray (SM-P615NZAA) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Планшет Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 4/64GB LTE Gray (SM-P615NZAA)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 4/64GB LTE Gray (SM-P615NZAA)

Код товару: 223178
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365361
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302031
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →