Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Розумні часи Samsung Galaxy Fit 2 (R220) Black

Код товару: 219583
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розумні часи Розумні часи Samsung Galaxy Fit 2 (R220) Black

Galaxy Fit2 допоможе зберегти твій ритм та стиль. 3D-скло та широкий 1.1-дюймовий повнокольоровий AMOLED-дисплей допоможуть отримати всю необхідну інформацію з першого погляду.

Ціна: 2150 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Розумні часи Samsung Galaxy Fit 2 (R220) Black

 Компактний і невагомий При товщині всього 11.1 мм Galaxy Fit2 стали значно тоншими і зручнішими, ніж Galaxy Fit. Крім того, у фітнес-браслета з'явився ремінець, що дихає і вологовбирає. Безстрашний як і ти Водонепроникність до 50 м із сертифікацією 5ATM дозволить тренуватися у воді без перешкод. Ваш компаньйон протягом 21 дня Рухайся з Galaxy Fit2 весь день. Фітнес-браслет відстежить твою активність та якість сну протягом 21 дня без підзарядки. Автоматичне визначення активності Кардіотренування стануть ще ефективнішими разом із Galaxy Fit2. Слідкуй за часом, частоту серцевих скорочень, спалені калорії на своєму зап'ясті протягом усієї активності. Ходьба-відмінна вправа для початку дня. GalaxyFit2 автоматично виявить початок твого тренування та підкаже, як скоригувати темп, навантаження та тривалість. Тепер займатися силовими тренуваннями стало більш інформативним. Фітнес-браслет Galaxy Fit2 допоможе тобі скоординувати навантаження та частоту твоїх вправ у спортзалі для більш ефективного та помітного результату. Настали часи, коли треба особливо бути уважним до гігієни рук. Galaxy Fit2 підкаже тобі, коли та як часто необхідно мити руки, а також проконтролює тривалість цього процесу. Моніторинг сну для кращого самопочуття Гарний нічний сон запорука продуктивного дня. Galaxy Fit2 вимірює різні фактори, що впливають на якість сну, і дає поради щодо ньогопокращення. Відстежуй динаміку сну та контролюй свої показники прямо з програми Samsung Health.

Розумні часи Samsung Galaxy Fit 2 (R220) Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Розумні часи Samsung Galaxy Fit 2 (R220) Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розумні часи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розумні часи и купити Розумні часи Samsung Galaxy Fit 2 (R220) Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Розумні часи Samsung Galaxy Fit 2 (R220) Black

Тип Браслет
Операційна система Пропрієтарна
Підтримка платформ Android, iOS
Підтримка мобільних пристроїв Android, iOS
Колір справи Чорний
Розміри (SHHVKHT) 46,6 x 18,6 x 11,1 мм
Вага 21 г
Інтерфейси Bluetooth
додаткова інформація будильник, відстеження сну, вібрація, повідомлення про SMS, повідомлення про виклики, крокомір, гіроскоп, вимірювання дистанції, вимірювання швидкості, монітор серцевого ритму, акселерометр, лічильник калорій, показ часу, "розумний будильник", пульсометр

* Технічні характеристики Розумні часи Samsung Galaxy Fit 2 (R220) Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Розумні часи Samsung Galaxy Fit 2 (R220) Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung Galaxy Fit 2 (R220) Black

Код товару: 349783
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 234143
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 234144
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →