Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники SAMSUNG Galaxy Buds SM-R170NZYASEK Yellow

Код товару: 144478
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники SAMSUNG Galaxy Buds SM-R170NZYASEK Yellow

Навушники TWS ("цілком бездротові") • спосіб підключення: Бездротовий Bluetooth 5.0 • конструкція: Вакуумні ("затички") • акустичне оформлення: Закриті • випромінювач: Динамічні • пульт ДК: +.

Ціна: 4515 грн
шт

Опис товару Навушники SAMSUNG Galaxy Buds SM-R170NZYASEK Yellow

Тип конструкції:
Тип конструкції — конструкція навушників/гарнітур може бути кількох типів. Повнорозмірні - навушники з великим оголов'ям і амбушюрами, що повністю охоплюють вухо, в таких пристроях використовують мембрани більшого діаметру, що дозволяє отримувати якісніший і чистіший звук. Накладні - навушники, які накладаються безпосередньо на вушну раковину, не охоплюючи її, вони мають меншу вагу, ніж повнорозмірні і є відмінним вибором для портативної техніки. Вкладиші - навушники даної конструкції вставляються безпосередньо у вушну раковину, є найпоширенішими, але мають основний мінус -недостатню звукоізоляцію, а також не всі моделі даної конструкції можуть забезпечити достатню якість звучання. Вакуумні (затички) - вставляються у вушний канал, тим самим блокуючи зовнішні шуми та забезпечують хорошу звукоізоляцію.

Вакуумні ("затички")

Тип акустичного оформлення:
Тип акустичного оформлення — існує 3 типи акустичного оформлення: закриті (не пропускають зовнішні шуми та ізолюють від навколишнього середовища. Задня стінка навушників не має отворів і повністю закрита. Такі моделі можна використовувати в шумних місцях. Мінусом є високий тискна голову і погіршення низьких частот при нещільному приляганні амбушюр), відкриті (частково пропускають зовнішні шуми і чутні оточуючим. Задня стінка має отвори. Навушники відкритого типу звучать більш природно і натурально порівняно із закритими. При високому рівні навколишнього шуму звук у відкритих навуш погано чути) і напіввідкриті (проміжний варіант між відкритими та закритими навушниками. Можуть мати або не мати отворів на чашах і мати гарну звукоізоляцію або навпаки. У навушниках даного типу акустичного оформлення може бути використана особлива конструкція, яка за звуком може нагадувати як закриті моделі , і відкриті).

Закрито

Тип кріплення:
Тип кріплення — навушники мають кілька типів кріплення, це: оголов'я (навушники кріпляться на голові за допомогою дуги, яка з'єднує дві чаші з динаміками), потилична дужка (кріплення за допомогою дуги, яка огинає потилицю і з'єднує два навушники), завушини (навушники із завушним кріпленням, що огинає вушну раковину та фіксується. Даний вид кріплення забезпечує міцну посадку на вухах) та внутрішньоканальне кріплення (навушники без кріплення, які тримаються всередині вушного каналу за рахунок амбушюр).

Внутрішньоканальне

Матеріали (голова/чаш/амбушюр):
Матеріали (голова/чаш/амбушюр) — матеріали виготовлення навушників. Можуть зустрічатися моделі з дерев'яною або металевою оголов'ям, чашами та шкіряними амбушюрами. Але в більшості випадків у конструкції використовується пластик, а амбушюри виконані із замінника шкіри або із силікону у разі внутрішньоканальних.

-/пластик/силікон

Вага, г:
Вага, г — дану характеристику варто враховувати при виборі навушників/гарнітур для певних цілей. Для вулиці підбирайте моделі з малою вагою для зручнішоговикористання. Для будинку цілком підходять моделі з великою вагою, порівняно з вуличними, через статичний тип використання.

5,6 р.

Навушники SAMSUNG Galaxy Buds SM-R170NZYASEK Yellow Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники SAMSUNG Galaxy Buds SM-R170NZYASEK Yellow в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники SAMSUNG Galaxy Buds SM-R170NZYASEK Yellow в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники SAMSUNG Galaxy Buds SM-R170NZYASEK Yellow

Тип Навушники TWS ("повністю бездротові")
Тип дизайну Вакуумні ("затички")
Метод з'єднання Бездротовий
Версія Bluetooth Bluetooth 5.0
Тип акустичної конструкції Закриті
Тип кріплення Внутрішньоканальне
Дизайн випромінювача Динамічні
Забарвлення Жовтий

* Технічні характеристики Навушники SAMSUNG Galaxy Buds SM-R170NZYASEK Yellow можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники SAMSUNG Galaxy Buds SM-R170NZYASEK Yellow

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SAMSUNG Galaxy Buds SM-R170NZYASEK Yellow

Код товару: 347548
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 347549
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 303735
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →