Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

SAMSUNG Galaxy Buds Pro White

Код товару: 284188
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники SAMSUNG Galaxy Buds Pro White

Це бездротові навушники з професійним технологіями, що забезпечують неймовірне занурення в захоплюючий звук. При цьому інтелектуальне активне шумозаглушення дозволяє плавно перемикатися між максимальним усуненням зовнішніх шумів і режимом навколишнього звуку для контролю за тим, що відбувається навколо.

Ціна: 5590 грн
шт

Опис товару SAMSUNG Galaxy Buds Pro White

 Керуйте рівнем шумозаглушення

Технологія активного шумоподавлення в навушниках Galaxy Buds Pro усуває до 99% зовнішніх шумів. Мікрофони всередині та зовні відстежують шум у режимі реального часу. Виберіть рівень регулювання шумоподавлення за допомогою інтелектуального алгоритму, який пригнічує шум залежно від навколишнього оточення: встановіть його на високий рівень у шумному автобусі або використовуйте низький рівень читального залу бібліотеки. Тепер більше немає потреби змінювати гучність.
Функція виявлення голосу миттєво перемикає бездротові навушники з активного шумоподавлення на режим навколишнього звуку, як тільки ви починаєте говорити. Наприклад, коливи знаходитесь в кафе з включеним у навушниках активним шумозаглушенням для блокування зовнішнього шуму і повідомляє бариста своє замовлення, активне шумозаглушення автоматично відключається. Навіть якщо ви використовуєте режим навколишнього звуку або активне шумозаглушення було вимкнено, на час розмови ці інтелектуальні навушники зменшують гучність музики та фокусують мікрофон на вашому співрозмовнику. 3,4
Режим навколишнього звуку означає, що вам не потрібно виймати навушники, щоб приєднатися до розмови. Ви можете чітко чути голоси у режимі реального часу. Завдяки 4-рівневому регулюванню інтенсивності передачі звуків навколишнього середовища ви не пропустите важливих моментівобговорення.
Чистий та реалістичний звук від найвищих нот до найглибших басів завдяки спеціально розробленим двосмуговим динамікам зі звуком від фахівців AKG. Galaxy Buds Pro пропонують найбільш захоплююче звучання серед навушників Galaxy Buds, чи ви слухаєте новий альбом або аудіокнигу в дорозі.
Приймайте вхідні дзвінки без перешкод, якість яких вас справді вразить.

SAMSUNG Galaxy Buds Pro White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити SAMSUNG Galaxy Buds Pro White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити SAMSUNG Galaxy Buds Pro White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару SAMSUNG Galaxy Buds Pro White

Тип Вакуумні
Метод з'єднання Бездротове
Версія Bluetooth Версія Bluetooth
Bluetooth v5.0

Профілі Bluetooth
A2DP,AVRCP,HFP
Додатково Сумісність із смартфонами
Android 7.0 ↑ , 1.5GB ↑

Комплектація
Навушники, футляр-акумулятор, вкладки (розміри S, M, L), кабель USB Type-C, короткий посібник користувача


Акселерометр, Гіроскоп, Інфрачервоний датчик наближення, Датчик Холла, Датчик кісткової провідності (VPU), сенсорна панель

з'ємний
Ні

Середній час автономної роботи за стандартного режиму використання
5 год

Час розмови/відеовиклику
4 год(-ів)

Місткість акумулятора (Навушник)
61 мАг

Ємність акумулятора (Че
Забарвлення White

* Технічні характеристики SAMSUNG Galaxy Buds Pro White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - SAMSUNG Galaxy Buds Pro White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SAMSUNG Galaxy Buds Pro White

Код товару: 368014
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 309034
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 309035
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →