Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Samsung Galaxy Buds Plus R175 Black

Код товару: 171792
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Samsung Galaxy Buds Plus R175 Black

Ознайомлення з Galaxy Buds+. Перші бездротові навушники від Samsung із двосмуговими динаміками. Вражаюче глибокий бас та чисті верхні ноти від спеціалістів преміального звуку з AKG. Адаптивна система із 3 мікрофонів для дзвінків навіть у дуже галасливих місцях. Тривале прослуховування улюблених треків від однієї зарядки. Ви відчуєте різницю.

Ціна: 4085 грн
шт

Опис товару Навушники Samsung Galaxy Buds Plus R175 Black

Розчиніться в музиці Отримайте максимум задоволення від неймовірно чіткого та насиченого звуку в нових Galaxy Buds+ з їх двосмуговими динаміками та покращеним драйвером. Потужний бас і кришталево чисті верхні ноти занурять вас в атмосферу досконалого звуку, де б ви не знаходилися. Samsung Більше мікрофонів, менше шуму Підвищувати голос більше не доведеться. Насолоджуйтесь кришталево чіткою передачею голосу під час телефонної розмови завдяки двом інноваційним зовнішнім мікрофонам. Навколишній шум вам більше не завада: ваш співрозмовник почує все, що ви хочете сказати. Внутрішній мікрофон Зовнішні мікрофони Двосмугові динаміки Твітер (чисті верхні ноти) Вуфер (потужний бас) Samsung Будьте певні васпочують Підвищувати голос більше не доведеться. Насолоджуйтесь кришталево чіткою передачею голосу під час телефонної розмови завдяки двом інноваційним зовнішнім мікрофонам. Навколишній шум вам більше не завада: ваш співрозмовник почує все, що ви хочете сказати. Samsung Адаптуються до шуму за вас Адаптивна система з трьох мікрофонів гарантує, що вас точно почують навіть якщо ви розмовляєте в дуже галасливому місці. Злагоджена робота двох зовнішніх та одного внутрішнього мікрофона блокує сторонні звуки, забезпечуючи комфортне спілкування під час телефонної розмови.

Навушники Samsung Galaxy Buds Plus R175 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Samsung Galaxy Buds Plus R175 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Samsung Galaxy Buds Plus R175 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Samsung Galaxy Buds Plus R175 Black

Тип Для телефону
Тип дизайну Вакуумні
Тип кріплення З кріпленням у вухах
КОНТРОЛЬ Конструкція мікрофону
Вбудований у корпус навушників
Додатково Двосмугові динаміки
3 мікрофони
До 22 години музики з зарядним футляром
Бездротова зарядка Qi
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Навушники Samsung Galaxy Buds Plus R175 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Samsung Galaxy Buds Plus R175 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung Galaxy Buds Plus R175 Black

Код товару: 238001
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 235856
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 224878
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →