Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Samsung Galaxy Buds Live R180 Mystic Blue

Код товару: 235773
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Samsung Galaxy Buds Live R180 Mystic Blue

Живіть у ритмі улюбленої музики
Samsung Galaxy Buds Live поєднують фантастичний дизайн та преміальне звучання. Професійні технології від AKG наповнять ваше життя чистими та яскравими звуками та відчуттям ефекту реальної присутності на живому концерті при кожному прослуховуванні улюблених хітів. З навушниками Samsung вам гарантовано гарний настрій цілий день і навіть більше.

Ціна: 4945 грн
шт

Опис товару Навушники Samsung Galaxy Buds Live R180 Mystic Blue

 

 
Живіть у ритмі улюбленої музики
Samsung Galaxy Buds Live поєднують фантастичний дизайн та преміальне звучання. Професійні технології від AKG наповнять ваше життя чистими та яскравими звуками та відчуттям ефекту реальної присутності на живому концерті при кожному прослуховуванні улюблених хітів. З навушниками Samsung вам гарантовано гарний настрій цілий день і навіть більше.
Яскравий дизайн для яскравих вражень
Оновлений дизайн Galaxy підкреслює унікальну естетику та високу функціональність Buds Live. Навушники мають ідеальну посадку, природно та акуратно виглядають у вушній раковині будь-якої форми. Суперкомпактний чохол навушників легко міститься в кишені куртки абоджинсів.
 
Ваш унікальний стиль
Вибирайте колір Galaxy Buds Live, який максимально точно доповнить ваш образ і повністю відповідатиме особистим критеріям елегантності та стилю.
 
З Galaxy Buds Live ви зможете слухати музику весь день безперервно і не відчувати дискомфорту. Унікальна форма та незначна вага забезпечують зручну та надійну посадку навушників. Не важливо, куди ви поїхали, на прогулянку або на пробіжку, Buds Live із задоволенням складуть вам компанію.
Адаптивні технології
Galaxy Buds Live з технологією активного шумоподавлення створять комфортні умови для спілкування навіть на міській вулиці. Проаналізувавши рівень навколишніх шумів, навушникиавтоматично відсікають до 97% сторонніх звуків у низькочастотному діапазоні. При цьому ви не пропустите по-справжньому важливі події: шум автомобіля, що наближається, або оголошення зупинки в громадському транспорті.
 
Чисте та потужне звучання
Фірмове звучання від AKG перенесе вас у світ ритму та музики. З Galaxy Buds Live ви зможете по-новому почути і оцінити ваші улюблені композиції. /div>
У Galaxy Buds Live інтегровані три мікрофони та датчик кісткової провідності (VPU:Voice Pickup Unit), які чудово справляються з чистою та чіткою передачею голосу під час телефонної розмови. Інноваційний датчик VPU стежить за рухами щелепи та перетворює кісткові вібрації на голосовий сигнал, який без спотворень чути вашому співрозмовнику.
 
Весь день наповнений музикою
Навушники забезпечують до 6 годин безперервного відтворення музики на одному заряді. З ресурсом зарядного чохла часовий діапазон збільшується до 21 години. Заряд закінчився посередині композиції? Усього 5 хвилин у зарядному боксі, і Galaxy Buds Live дозволять слухати музику ще цілу годину. Покладіть на ваш смартфон Samsung Galaxy зарядний кейс, щоб навушники отримали додаткову енергію, коли цепотрібно.
Характеристики
 
Основні
Тип навушників Вкладиші
Тип підключення Бездротове TWS з Bluetooth, Бездротове з Bluetooth
Акустичне оформлення  Закриті
Призначення Для смартфона та плеєра
Тип кріплення Без дод. кріплень
Матеріал амбушюр  Силікон
Тип випромінювача Динамічний
Наявність мікрофону Є
Колір Чорний
Гарантія

Навушники Samsung Galaxy Buds Live R180 Mystic Blue Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Samsung Galaxy Buds Live R180 Mystic Blue в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Samsung Galaxy Buds Live R180 Mystic Blue в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Samsung Galaxy Buds Live R180 Mystic Blue

Тип бездротові
Тип дизайну вкладиші
Метод з'єднання бездротове
Версія Bluetooth 5.1
Тип акустичної конструкції закриті
Тип кріплення без дод. кріплень
Дизайн випромінювача динамічні
Підтримка об'ємного звуку є
КОНТРОЛЬ сенсорне
Забарвлення чорний

* Технічні характеристики Навушники Samsung Galaxy Buds Live R180 Mystic Blue можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Samsung Galaxy Buds Live R180 Mystic Blue

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung Galaxy Buds Live R180 Mystic Blue

Код товару: 346925
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 144577
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 340070
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →