Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Сушильна машина SAMSUNG DV80M50103X

Код товару: 199936
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Сушильні машини Сушильна машина SAMSUNG DV80M50103X

Принцип відведення вологи Конденсаційний Завантаження білизни 8 кг Клас енергоспоживання/сушіння А++/B

Ціна: 26101 грн
шт

Опис товару Сушильна машина SAMSUNG DV80M50103X

 Тепловий насос Технологія теплового насоса є більш ефективним, економним та дбайливим способом сушіння одягу. Він використовує "холодоагент" замість електроенергії для нагрівання повітря, тому споживає лише половину електроенергії. Розумна сушка OptimalDry Оптимізуйте ефективність вашої сушильної машини легко! Функція OptimalDry використовує три датчики для досягнення найкращих результатів. Ця система відстежує рівень вологості та регулює час сушіння, використовуючи при цьому мінімум енергії. Вона також автоматично зупиняє сушіння одягу, щоб запобігти його пошкодженню. А ще нагадує вам коли потрібно чистити теплообмінник. Вдосконалена фільтрація Фільтр 2-в-1Оптимізуйте продуктивність вашої сушильної машини завдяки простому та легкому обслуговуванню. Інноваційний фільтр 2 в 1 має двошаровий сітчастий елемент, що фільтрує. Отже, фільтр теплообмінника не потрібен, тому обслуговування пристрою стає легшим. Коли настане час очистити фільтр, нагадає подвійний сигнал. Легка перевірка ємності для води Індикатор наповнення ємності для води – це простий показник рівня, з якого видно, скільки сконденсованої води було вилучено з одягу. Ви миттєво побачите, якщо ємність потрібно спорожнити, перш ніж завантажувати наступну партію одягу, щоб сушильна машина раптово не припинила свою роботу. Сушіння за 35 хвилин Циклшвидкого сушіння за 35 хвилин дозволяє завантажувати невелику кількість одягу, який моментально буде готовий до носіння. Можна просушити лише кілька речей, не чекаючи надто довго. Проста діагностика та усунення несправностей Функція Smart Check Уникайте витрат та незручностей у разі поломки пральної машини. Функція Smart Check – це система автоматичного моніторингу помилок, яку можна використовувати за допомогою програми на смартфоні. Вона на ранній стадії виявляє та діагностує помилки та пропонує прості рішення для їх усунення, заощаджуючи ваш час та гроші на ремонт.

Сушильна машина SAMSUNG DV80M50103X Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сушильна машина SAMSUNG DV80M50103X в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Сушильні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Сушильні машини и купити Сушильна машина SAMSUNG DV80M50103X в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сушильна машина SAMSUNG DV80M50103X

Тип установки Та, що стоїть окремо
Тип завантаження Фронтальна
Колір графіт
Максимальне завантаження, кг 8 кг
Габарити (ШxГxВ) 85 x 60 x 60 см
Рівень шуму 65 дБ
Програми Бавовна
Вовна
Постільна білизна
Делікатні речі
Змішані речі
Верхній одяг
Синтетика
Рушники
Функції Холодне повітря
Тепле повітря
Сушіння для прасування
Сушіння по таймеру
Швидка сушка
Система оптимального сушіння
Додаткові можливості Матеріал барабана: нержавіюча сталь
Матеріал дверей: прозорий кришталь
Тип сушіння: тепловий насос
Тривалість циклу: 188 хв
Річний споживання електроенергії: 235 кВт
Рівеш шуму (сушіння): 66 дБ
Тип холодоагенту: R134a
Мова панелі управління: українська
Вага, кг 50 кг

* Технічні характеристики Сушильна машина SAMSUNG DV80M50103X можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сушильна машина SAMSUNG DV80M50103X

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SAMSUNG DV80M50103X

Код товару: 304706
На замовлення, 1-3 дні
Bosch WTH 85204 26402 грн
Код товару: 322615
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 289712
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →