Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мобільний телефон Samsung A730FD Galaxy A8+ (2018) 4/32Gb Dual Sim Gold

Код товару: 125798
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 3 месяца
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мобільні телефони Мобільний телефон Samsung A730FD Galaxy A8+ (2018) 4/32Gb Dual Sim Gold

Екран 6" (2220х1080), Super Amoled, сенсорний, ємнісний, моноблок / Samsung Exynos 7885 (2.2 ГГц + 1.6 ГГц) / камера 16 Мп + фронтальна 16+8 Мп / Bluetooth 5.0 n/ac 2.4+5 GHz, Wi-Fi Direct/RAM 4 ГБ/32 ГБ вбудованої пам'яті + підтримка microSD (до 256 ГБ)/роз'єм 3.5 мм/GPRS, EDGE, 3G, 4G/GPS з підтримкою A-GPS, Glonass , Beidou / ОС Android Nougat 7.1 / 159.9x75.7x8.3 мм, 191 г / золотий

Ціна: 9933 грн
шт

Опис товару Мобільний телефон Samsung A730FD Galaxy A8+ (2018) 4/32Gb Dual Sim Gold

 Смартфон оснащений великим барвистим дисплеєм Infinity Display, який пропонує ще більш розширений огляд.

Стильні кольори на вибір

Galaxy A8+ пропонується у кількох стильних кольорах на вибір для поціновувачів як сучасного, так і класичного стилю. Завдяки плавним лініям корпусу його зручно та приємно тримати в руці так, що вам не захочеться розлучатися з ним ні на хвилину.

Великий екран

Завдяки співвідношенню сторін екрана ви зможете насолодитися ефектом повного занурення. Найбільший на сьогоднішній день дисплей для смартфонів Galaxy A пропонує широкий огляд горизонталі для перегляду широкоформатних відео.

Подивіться все відразу

Infinity Display також довше екрана впопередньої моделі, тому ви зможете читати та переглядати веб-сторінки з меншим використанням прокручування.

Незалежно від того, читаєте ви новинну стрічку в улюбленій соціальній мережі або новинну статтю, ви бачитимете більше інформації на одному екрані.

Камера

Робити чудові фотографії на Galaxy A8+ так само просто, як натиснути на кнопку затвора. Подвійна фронтальна камера дозволяє робити чудові групові селфи по-новому, фокусуючись на вас та ваших друзях. А основна 16 Мп камера забезпечить яскраві та чіткі знімки навколишнього оточення.

Ідеальні селфі

Додайте своїм селфі оригінальності за допомогою режиму Live focus у подвійній фронтальній камері. Він розмиває фон, додаючи ефектБоке, виділяючи таким чином вас і ваших друзів. Після цього ви можете налаштувати фокус на власний смак. А включивши Beauty-ефект, перед тим як зробити фото, ваші селфи будуть виглядати просто чудово.

Сфокусуйтеся на веселощі

Оформіть свої фотографії за допомогою цікавих наклейок та фільтрів. Нанесіть стікери на селфі, використовуючи технологію розпізнавання облич. Також ви можете використовувати для знімків режим Food (їди), ефект Beauty (режим краси) або фільтри. Ефект Beauty працює також під час зйомки відео на фронтальну камеру, щоб ви могли виглядати якнайкраще навіть у русі.

Відмінні фото під час будь-якого освітлення

Основна камера Galaxy A8+ забезпечує швидке фокусування тачудова якість знімків, неважливо чи знімаєте ви вдень чи вночі. Світлосильний об'єктив F1.7, збільшені пікселі (1,12 мкм) велика матриця 1/2.8 захоплюють набагато більше світла, що дозволяє незмінно отримувати чіткі та деталізовані фотографії.

Зручний пошук

Легко знаходите потрібні зображення за допомогою рядка пошуку в галереї. У міру пошуку галерея аналізує ваші фотографії та пропонує відповідні зображення, навіть відображаючи їх за категоріями.

Захист від води та пилу

Galaxy A8+ можна використовувати в будь-яких умовах, де б ви не опинилися. Йому присвоєно ступінь захисту від води та пилу IP68.

Завжди активний екран

Отримуйте всю важливу інформацію без розблокування екранусмартфон. З функцією Always On Display вся актуальна інформація, наприклад, дата, час, повідомлення і навіть рівень заряду батареї, завжди відображаються на екрані.

Ваш інтелектуальний помічник

Слідкуйте за своїм розпорядком дня, налаштовуйте нагадування та отримуйте інформацію через камеру за допомогою Bixby. Bixby – це інтелектуальний помічник, який працює через текст та дотик і підлаштовується під ваші звички. З такими функціями, як Bixby Home, Bixby Vision та Bixby Reminder*, він легко інтегрується не тільки у Galaxy A8+, але й у ваш спосіб життя.

Смартфон, який платить

Залишіть свій гаманець удома. Тепер все, що вам потрібно, щоб оплатити покупки, це ваш Galaxy A8+ та сервіс Samsung Pay. За допомогою сервісу Samsung Pay таФункції NFC можна легко і безпечно розплатитися практично скрізь, де ви могли б використовувати свою кредитну картку.

Поділіть свої робочі повідомлення та особисті бесіди

За допомогою функції Dual Messenger можна підключитися до двох облікових записів у улюблених програмах для обміну повідомленнями. Другу версію програми можна просто встановити на головному екрані.

Захист особистих даних

Зберігайте особисту інформацію у захищеній папці* на смартфоні Galaxy A8.

Вона створює окремий простір усередині пристрою для зберігання конфіденційних та персональних даних, щоб вони не потрапили в чужі руки.

Зручне керування Wi-Fi

Адаптивне керування Wi-Fi на Galaxy A8+ дозволяє легко заощаджуватимобільний інтернет-трафік та заряд батареї. Ця функція запам'ятовує, де ви раніше підключалися до мережі Wi-Fi, і миттєво до неї підключається, коли ви перебуваєте в зоні її дії. А коли ви залишаєте її зону дії, Wi-Fi вимикається, щоб заощаджувати заряд батареї.

Просте та швидке розблокування

Розблокувати екран смартфона так само просто, як зробити селфі або просканувати відбиток пальця. Функція розпізнавання облич та сканер відбитків пальців роблять доступ до вашого смартфона швидким та зручним.

Пам'ять

Galaxy A8+ має 4 Гб оперативної пам'яті* для швидкої та плавної роботи з різними програмами. Об'єм простору для зберігання можна розширити до 256 Гб за допомогою картки microSD. А якщо вибагато подорожуєте або маєте два окремі номери, ви також можете використовувати функцію Dual SIM.

Мобільний телефон Samsung A730FD Galaxy A8+ (2018) 4/32Gb Dual Sim Gold Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мобільний телефон Samsung A730FD Galaxy A8+ (2018) 4/32Gb Dual Sim Gold в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мобільні телефони купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мобільні телефони и купити Мобільний телефон Samsung A730FD Galaxy A8+ (2018) 4/32Gb Dual Sim Gold в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мобільний телефон Samsung A730FD Galaxy A8+ (2018) 4/32Gb Dual Sim Gold

Тип пристрою Смартфон
Операційна система Android
Показувати більше 5.5"
ЦП Восьмиядерний Samsung Exynos 7885 (2.2 ГГц + 1.6 ГГц) + CPU Mali-G71
Бездротові технології Bluetooth Bluetooth v 5.0
Wi-Fi Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2.4 + 5GHz, Wi-Fi Direct
GPS GPS з підтримкою A-GPS, Glonass, Beidou
Функції пам'яті Внутрішня пам'ять 64 ГБ
Підтримка карт пам'яті microSD (до 256 ГБ)
Оперативна пам'ять 6 ГБ
Камера Камера 16 Мп
Фронтальна камера 16+8 Мп
Запис відео 1920 х 1080 пікселів
Доступ в Інтернет 2G (EDGE)
3G (WCDMA/UMTS)
4G (LTE)
Інтерфейси та з'єднання USB 2.0 (Type-C), роз'єм 3.5 мм
Стандарти 2G (EDGE)
3G (WCDMA/UMTS)
4G (LTE)

* Технічні характеристики Мобільний телефон Samsung A730FD Galaxy A8+ (2018) 4/32Gb Dual Sim Gold можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мобільний телефон Samsung A730FD Galaxy A8+ (2018) 4/32Gb Dual Sim Gold

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung A730FD Galaxy A8+ (2018) 4/32Gb Dual Sim Gold

Код товару: 137699
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 312503
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 312505
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →