Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Самокат iTrike SR SR 2-010-9 Чорний

Код товару: 223938
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: iTrike
  • Гарантія: 0
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Скутер Самокат iTrike SR SR 2-010-9 Чорний

Самокат буде найкращим подарунком.

Ціна: 1720 грн
шт

Опис товару Самокат iTrike SR SR 2-010-9 Чорний

 Яскравий, компактний і при цьому порівняно недорогий дитячий двоколісний самокат виробництва компанії iTrike. Модель підходить дітям від 5 років та витримує до 70 кг ваги, що робить виріб придатним для використання навіть деякими дорослими. Для спрощення зберігання та транспортування в неробочому стані виріб можна скласти в цільну палицю та переносити в руках. Механічний самокат iTrike SR 2-010 оснащений зручною системою регулювання висоти розташування керма, яка допомагає адаптувати модель під індивідуальні параметри кожного користувача або змінювати висоту в міру дорослішання дитини. Великі поліуретанові колеса діаметром 20 см мало схильні до зовнішніх пошкоджень, добре зчіплюються зповерхнею і легко ковзають навіть по нерівному покриттю. Класичне самокатне кермо може здатися трохи менш зручним, ніж вигнуте велосипедне, зате воно надає конструкції традиційного стильного зовнішнього вигляду — саме таким кермом укомплектована переважна більшість типових самокатів. Для підвищення безпеки експлуатації виріб оснащений класичним ножним гальмом, яке активується шляхом натискання на панель над заднім колесом. Такої конструкції достатньо, щоб встигнути загальмувати у потрібний час та змінити траєкторію руху.

 

Самокат iTrike SR SR 2-010-9 Чорний Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Самокат iTrike SR SR 2-010-9 Чорний в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Скутер купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Скутер и купити Самокат iTrike SR SR 2-010-9 Чорний в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Самокат iTrike SR SR 2-010-9 Чорний

Вікова група 5+
Максимальне навантаження 70 кг
Кількість коліс 2
Складний дизайн є
Колісний матеріал ПВХ
Тип самокат
Забарвлення чорний

* Технічні характеристики Самокат iTrike SR SR 2-010-9 Чорний можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Самокат iTrike SR SR 2-010-9 Чорний

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Самокат iTrike SR SR 2-010-9 Чорний

Код товару: 341885
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 341886
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 225581
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →