Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пилосос/повітродув Садко БЛВ-760

Код товару: 132756
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sadko
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Садові пилососки та хуртовини Пилосос/повітродув Садко БЛВ-760

Режими: Видування, Всмоктування, Подрібнення
Харчування: Бензин
Потужність: 0.97 кВт
Об'єм сміттєзбірника: 40 л
Вага: 5.5 кг

Ціна: 7740 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Пилосос/повітродув Садко БЛВ-760

Повітродувка бензинова Sadko BLV-260G — це професійний інструмент на основі бензинового двигуна. Її можна використовувати для прибирання великих майданчиків — повітродувка проста в управлінні та експлуатації, з нею комфортно та зручно працювати, і таким чином дбає про чистоту навколишньої території.

Основним призначенням повітродувки Sadko BLV-260G є прибирання доріжок, майданчиків та інших прилеглих ділянок від сміття, листя тощо, а також швидке очищення від свіжого снігу. 2 насадки з широким та плоским вихідним отвором, дозволяють працювати як у режимісадового пилососа, так і повітродувки. Міцні, металеві ножі подрібнюють листя, траву та дрібні гілки у пропорції 10:1.

Під час відкриття кришки вентилятора запобіжний вимикач зупиняє двигун, забезпечуючи безпечне користування повітродувом. Двигун, до речі, на даному садовому пилососі встановлений бензиновий, двотактний, потужністю 1.3 кінських сили (0.97 кВт в еквіваленті). З його допомогою створюється повітряний потік, максимальний об'єм до 10 кубічних метрів за хвилину. Для режиму "пилососа" передбачений травозбірник, об'ємом 40 літрів. Повітродувка бензинова Sadko BLV-260G — зручний інструмент для прибирання сміття.

Пилосос/повітродув Садко БЛВ-760 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пилосос/повітродув Садко БЛВ-760 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Садові пилососки та хуртовини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Садові пилососки та хуртовини и купити Пилосос/повітродув Садко БЛВ-760 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пилосос/повітродув Садко БЛВ-760

живлення Бензин
Влада, Л.С. 1.3 л.с.
Потужність, кВт 0.97 кВт
Обсяг паливного бака 0.5 л
Режими Видування
Всмоктування
Подрібнення

* Технічні характеристики Пилосос/повітродув Садко БЛВ-760 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пилосос/повітродув Садко БЛВ-760

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Садко БЛВ-760

Код товару: 127134
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 159354
На замовлення, 1-3 дні
ECHO PB-2455 8901 грн
Код товару: 289637
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →