Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Рюкзак тактичний (Сумка-слінг) з однією лямкою SILVER KNIGHT (YQS-099) 10л чорний

Код товару: 332821
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: SILVER KNIGHT
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Тактичні рюкзаки Рюкзак тактичний (Сумка-слінг) з однією лямкою SILVER KNIGHT (YQS-099) 10л чорний

Рюкзак тактичний (Сумка-слінг) з однією лямкою SILVER KNIGHT

Ціна: 860 грн
шт

Опис товару Рюкзак тактичний (Сумка-слінг) з однією лямкою SILVER KNIGHT (YQS-099) 10л чорний

 Представляємо вашій увазі тактичну сумку, яка за потреби може трансформуватися в рюкзак. Сумка-рюкзак SILVER KNIGHT TY-803 має об'єм в 10 літрів, дозволяючи взяти з собою все необхідне, а система Molle дозволить прикріпити необхідні аксесуари або підсумки. Завдяки своїй можливості трансформації, сумка-рюкзак виявиться відмінним аксесуаром для військово-польових дій, туристичних походів, риболовлі, полювання та екстремальних видів спорту. нашитих драбинкою міцних нейлонових строп. З системою MOLLE ви зможете закріплювати підсумки в будь-якому зручному для васмісці. Саме так досягається найвища зручність для користувача. Адже комусь зручно діставати необхідні предмети з грудного підсумка, укріпленого праворуч, а хтось звик користуватися поясним осередком і т.д. як вам зручно. Основне відділення та всі кишені застібаються на блискавку. Структура рюкзака дозволяє переносити велику кількість необхідних речей та предметів. Бігунки на блискавці трохи більше звичайних за розміром, завдяки чому розстібати/застібати кишені можна, не знімаючи рукавичок.Рюкзак носять через плече за допомогою основної широкої лямки або на спині(якщо використовувати регульований ремінь). Ремінь оснащений стяжкою (регулятор довжини) та кріпиться за допомогою роз'ємного пластикового карабіна. Тильна сторона основної лямки та спинка рюкзака виконані із спеціальної сітчастої тканини, що забезпечує вентиляцію.

Рюкзак тактичний (Сумка-слінг) з однією лямкою SILVER KNIGHT (YQS-099) 10л чорний Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Рюкзак тактичний (Сумка-слінг) з однією лямкою SILVER KNIGHT (YQS-099) 10л чорний в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Тактичні рюкзаки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Тактичні рюкзаки и купити Рюкзак тактичний (Сумка-слінг) з однією лямкою SILVER KNIGHT (YQS-099) 10л чорний в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Рюкзак тактичний (Сумка-слінг) з однією лямкою SILVER KNIGHT (YQS-099) 10л чорний

Тип Рюкзаки
Том, л до 10
Матеріал Оксфорд
Забарвлення черный

* Технічні характеристики Рюкзак тактичний (Сумка-слінг) з однією лямкою SILVER KNIGHT (YQS-099) 10л чорний можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Рюкзак тактичний (Сумка-слінг) з однією лямкою SILVER KNIGHT (YQS-099) 10л чорний

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Рюкзак тактичний (Сумка-слінг) з однією лямкою SILVER KNIGHT (YQS-099) 10л чорний

Код товару: 338259
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 338261
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →