Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Рюкзак тактичний (Сумка-слінг) з однією лямкою SILVER KNIGHT (TY-5386) 30л чорний

Код товару: 332735
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: SILVER KNIGHT
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Тактичні рюкзаки Рюкзак тактичний (Сумка-слінг) з однією лямкою SILVER KNIGHT (TY-5386) 30л чорний

Рюкзак тактичний (Сумка-слінг) з однією лямкою SILVER KNIGHT

Ціна: 1204 грн
шт

Опис товару Рюкзак тактичний (Сумка-слінг) з однією лямкою SILVER KNIGHT (TY-5386) 30л чорний

 Рюкзак використовується у військових дисциплінах, екстремальних видах спорту, під час туристичних походів, а також у військово-тактичних іграх, наприклад, у пейнтболі чи страйкболі. Може застосовуватися як тактичний міський рюкзак.Рюкзак оснащений основною широкою лямкою, яка з'єднується з регульованим еластичним ременем за допомогою напівавтоматичної застібки (фастексу). На звороті плечової лямки є вентиляційні вставки. Рюкзак носять через плече та на спині. Коротка ергономічна ручка з тканинною нашивкою дозволяє з зручністю переносити рюкзак в руці, коли це необхідно. Наявність основного відділення, двох фронтальних, внутрішніх та бокових кишень робить рюкзак дужемістким і дозволяє розподіляти речі та предмети у необхідному порядку. Внутрішня сітчаста кишеня підходить для зберігання аксесуарів. У зовнішній кишені на затяжці можна носити пляшку з водою. На передній частині рюкзака є також еластична петля для фіксації та перенесення того чи іншого елемента спорядження. Завдяки тому, що рюкзак прошитий стропами, він ідеально підходить для перенесення навісного обладнання. Модульна система кріплення Molle дозволяє закріплювати спорядження так, як це зручно для користувача. Вентильована спинка рюкзака створена з урахуванням анатомічних особливостей людини. У пошитті багатофункціонального рюкзака використані поліестер та нейлон. Тканина та шви виробувідрізняються міцністю.

 

Рюкзак тактичний (Сумка-слінг) з однією лямкою SILVER KNIGHT (TY-5386) 30л чорний Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Рюкзак тактичний (Сумка-слінг) з однією лямкою SILVER KNIGHT (TY-5386) 30л чорний в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Тактичні рюкзаки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Тактичні рюкзаки и купити Рюкзак тактичний (Сумка-слінг) з однією лямкою SILVER KNIGHT (TY-5386) 30л чорний в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Рюкзак тактичний (Сумка-слінг) з однією лямкою SILVER KNIGHT (TY-5386) 30л чорний

Тип Рюкзаки
Том, л 30
Матеріал Оксфорд
Забарвлення черный

* Технічні характеристики Рюкзак тактичний (Сумка-слінг) з однією лямкою SILVER KNIGHT (TY-5386) 30л чорний можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Рюкзак тактичний (Сумка-слінг) з однією лямкою SILVER KNIGHT (TY-5386) 30л чорний

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Рюкзак тактичний (Сумка-слінг) з однією лямкою SILVER KNIGHT (TY-5386) 30л чорний

Код товару: 337625
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 332689
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 332692
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →