Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Рюкзак тактичний штурмовий SILVER KNIGHT (9386) 40л хакі

Код товару: 332702
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: SILVER KNIGHT
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Тактичні рюкзаки Рюкзак тактичний штурмовий SILVER KNIGHT (9386) 40л хакі

Рюкзак тактичний штурмовий SILVER KNIGHT

Ціна: 1204 грн
шт

Опис товару Рюкзак тактичний штурмовий SILVER KNIGHT (9386) 40л хакі

  Рюкзак SILVER KNIGHT 3D - відмінний представник тактичних триденних рюкзаків. Головна особливість рюкзака - це зручність та індивідуальна адаптація, яка досягається завдяки системі MOLLE, м'яким ременям з D-подібними кільцями та Velcro-липучками. Завдяки системі MOLLE ви зможете закріплювати підсумки в будь-якому зручному для вас місці. Саме так досягається найвища зручність для користувача. Адже комусь зручно діставати необхідні предмети з грудного підсумка, укріпленого праворуч, а хтось звик користуватися поясним осередком. На попереку рюкзака, як і на плечах, мають м'які вставки для більш комфортного його носіння. Зручне та надійне кріплення ременів та лямок сприяє надійній фіксаціїРюкзак на тілі і комфортне його використання навіть при необхідності переміщення бігом. Даний рюкзак також відмінно підійде для полювання, риболовлі, туризму, екстремального спорту та активних видів відпочинку. Рюкзак виконаний із міцних вологозахищаючих синтетичних тканин. Ергономіка рюкзака та матеріали, що застосовуються, дозволяють зберігати його форму незалежно від завантаження.

 

Рюкзак тактичний штурмовий SILVER KNIGHT (9386) 40л хакі Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Рюкзак тактичний штурмовий SILVER KNIGHT (9386) 40л хакі в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Тактичні рюкзаки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Тактичні рюкзаки и купити Рюкзак тактичний штурмовий SILVER KNIGHT (9386) 40л хакі в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Рюкзак тактичний штурмовий SILVER KNIGHT (9386) 40л хакі

Тип Рюкзаки
Том, л 40
Матеріал Оксфорд

* Технічні характеристики Рюкзак тактичний штурмовий SILVER KNIGHT (9386) 40л хакі можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Рюкзак тактичний штурмовий SILVER KNIGHT (9386) 40л хакі

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Рюкзак тактичний штурмовий SILVER KNIGHT (9386) 40л хакі

Код товару: 337625
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 332689
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 332692
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →