Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Рюкзак шкільний для дівчинки 5в1 yy156-7

Код товару: 383801
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Без бренду
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шкільні рюкзаки та ранці Рюкзак шкільний для дівчинки 5в1 yy156-7

Стать: для дівчаток; Матеріал: поліестер; Країна виробник: Китай

Ціна: 1548 грн
шт

Опис товару Рюкзак шкільний для дівчинки 5в1 yy156-7

Рюкзак шкільний для дівчаток

Комплект 5в1 Набір складається з: великий портфель (висота 42 см, глибина 15 см, ширина 30 см) + шоппер - сумка для взуття (висота 29 см, глибина 10 см, ширина 30 см) + пенал (висота 3 см, глибина 8,5 см, ширина 22 см) + сумка-гаманець всі виконані з текстилю.

За одну ціну ви отримаєте 4 потрібні, обов'язкові предмети. Однотонний тканинний рюкзак на блискавці з відділенням для ноутбука має оригінальний класичний стильний дизайн, що поєднує в собі універсальність і функціональність. Чудовий подарунок для підлітків на новий навчальний рік. Підійде для походів до школи, спортивного гуртка, універа, офісу, як похідний туристичний дорожній рюкзак.

Міський рюкзак об'єм 20 літрів,відмінна заміна для рюкзаків зі шкіри або екошкіри, тому що ціна значно дешевша, в комплекті вже є все необхідне, стильно і просто. Ранець зшитий із щільного текстилю екстра клас, додатково нанесений непромокальний водовідштовхувальний захисний шар.

Портфель має 2 внутрішніх відділення: основне для папок А4, підручників та зошитів та друге відділення для ноутбуків та планшетів (рюкзак для ноутбука 14 дюймів), передня кишеня-органайзер для канцелярії. З боків шкільного портфеля є кишені для напоїв. Зверху біля ранця для дівчаток ручка - хлястик для підвішування. Рюкзак для дівчинки має лямки анатомічної форми з тканиною, що дихає, регульовані по довжині.

Рюкзак шкільний для дівчинки 5в1 yy156-7 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Рюкзак шкільний для дівчинки 5в1 yy156-7 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шкільні рюкзаки та ранці купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шкільні рюкзаки та ранці и купити Рюкзак шкільний для дівчинки 5в1 yy156-7 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Рюкзак шкільний для дівчинки 5в1 yy156-7

Вид Підліткові
Стать Для дівчаток
Тип Шкільні набори
Колір Чорний
Матеріал верха Поліестер
Комплектація Великий портфель + шоппер - сумка для взуття + пенал + сумка-гаманець
Зовнішні розміри 42х15х30 см
Країна-виробник товару Китай

* Технічні характеристики Рюкзак шкільний для дівчинки 5в1 yy156-7 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Рюкзак шкільний для дівчинки 5в1 yy156-7

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Рюкзак шкільний для дівчинки 5в1 yy156-7

Код товару: 383831
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 383832
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →