Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрочайник Russell Hobbs 21274-70

Код товару: 326304
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Russell Hobbs
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електрочайники Електрочайник Russell Hobbs 21274-70

Електрочайник Russell Hobbs 21274-70 – оптимальний прилад сучасного лаконічного дизайну, цінової політики та широкого спектру характеристик.

Ціна: 1677 грн
шт

Опис товару Електрочайник Russell Hobbs 21274-70

Електрочайник Russell Hobbs 21274-70 - оптимальний прилад сучасного лаконічного дизайну, цінової політики та широкого спектру характеристик.
 
Ідеальний кухонний девайс
Модель займає мінімум місця, нейтральна палітра доповнить будь-який інтер'єр, а зручність використання виробу дозволяє просто насолодитися улюбленим чаєм чи кавою без зайвих рухів.
 
Води вистачить усім!
Солідний обсяг моделі дозволяє пригостити напоями велику компанію гостей або використовувати окріп для інших цілей. Об'єм резервуара - 1.7 л, при цьому пристрій виглядає досить компактно, акуратно та витончено. Збоку є прозора шкала, яка дозволяє швидко відстежити кількістьводи, що залишилася. Якщо наповнити чайник на максимум – можна зробити 5-6 чашок смачного чаю чи кави. Запрошуйте гостей і проводьте затишні вечори в домашній атмосфері.
 
Швидке кип'ятіння
У сучасної людини не завжди є зайвий час, щоб очікувати закипання літра води. Якщо ви хочете насолодитися ранковою кавою і швидко зробити окріп - скористайтеся спеціальною шкалою з рухомими деталями. Така зона швидкого закипання дозволяє налити воду для 1-3 чашок. І всього через 1-2 хвилини ваш окріп буде готовий.
 
Правильна форма носика
Щоб окріп не розлився і не розбризкався навколо, передбачена спеціальна форма глибшого носика. Завдяки цьому потікводи одразу ж переміщається у чашку. Фільтр від накипу можна будь-якої миті зняти, почистити або замінити на новий. Елетрочайник Russell Hobbs 21274-70 Textures створений для вашого комфорту та безпеки під час роботи з гарячою водою.
 
Важливі деталі
Корпус із міцного пластику не деформується при регулярному нагріванні, активному використанні. Поєднання матового та глянсового фінішу виглядає неймовірно красиво, особливо у тандемі з нейтральними відтінками моделі. Всі пластикові елементи є безпечними для контакту з водою при високих температурах. Тонка база робить оберт на 360˚, щоб вам було зручніше включати чайник з будь-якої сторони.

Електрочайник Russell Hobbs 21274-70 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрочайник Russell Hobbs 21274-70 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електрочайники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електрочайники и купити Електрочайник Russell Hobbs 21274-70 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрочайник Russell Hobbs 21274-70

Об `єм 1.7 л
Потужність 2400 Вт
Тип нагрівального елемента Скрытый (диск)
Покриття нагрівального елемента Нержавеющая сталь
Матеріал корпусу Пластик
Індикація включення Есть
Індикатор рівня води Есть
Фільтр Фильтр против накипи
Съемный фильтр
Тип Обычный
Для дома
Підсвічування Есть
Відсік для зберігання шнурів Есть
Габарити (ВхШхГ) 22 х 21 х 16 см
Вага 0.96 кг
Колір Серый

* Технічні характеристики Електрочайник Russell Hobbs 21274-70 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрочайник Russell Hobbs 21274-70

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Russell Hobbs 21274-70

Код товару: 366064
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 376767
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 377164
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →