Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Рукавички для важкої атлетики шкіряні Zelart Gel Tech BC-3611 Чорно-жовтий XL/24-27 см

Код товару: 199182
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 0
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пауерліфтинг, важка атлетична атлетика, бодібілдинг Рукавички для важкої атлетики шкіряні Zelart Gel Tech BC-3611 Чорно-жовтий XL/24-27 см

Рукавички для важкої атлетики шкіряні Zelart Gel Tech BC-3611 розмір XL/24-27 см

Ціна: 215 грн
шт

Опис товару Рукавички для важкої атлетики шкіряні Zelart Gel Tech BC-3611 Чорно-жовтий XL/24-27 см

 Займаючись спортом у рукавичках, ви захищаєте свої руки від натирання та ковзання долонь. Особливо це актуально при тренуваннях зі штангою, гантелями та на турніку. Рукавички на руках спортсменів – це не данина моді та не елемент спортивного стилю, хоча естетику у спортивному залі ніхто не скасовував. Для людей, які займаються спортом для підтримки фізичного стану, а не професійних спортсменів, цей аксесуар ще важливіший, тому що їхні руки не повинні бути огрубілими. Ця модель зручна в роботі з великою вагою. Відкриті пальці позбавляють долоні від перегріву та підвищеної пітливості, а сітка забезпечує терморегуляцію та циркуляцію повітря. Натуральна шкіра, з якої виготовлені цірукавички – запорука довгої служби. За допомогою надійного фіксатора - ремінця-застібки, рукавички забезпечують правильне положення кисті, запобігають розтягуванню при роботі з великою вагою. Переваги: ​​Безпека – фіксатор зап'ястя перешкоджає ковзанню, знижується ризик пошкодження зв'язок. Відкриті пальці забезпечують зручний хват та зручність тренувань. Натуральний матеріал надійно захищає руки спортсмена та продовжує термін служби виробу.

Рукавички для важкої атлетики шкіряні Zelart Gel Tech BC-3611 Чорно-жовтий XL/24-27 см Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Рукавички для важкої атлетики шкіряні Zelart Gel Tech BC-3611 Чорно-жовтий XL/24-27 см в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пауерліфтинг, важка атлетична атлетика, бодібілдинг купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пауерліфтинг, важка атлетична атлетика, бодібілдинг и купити Рукавички для важкої атлетики шкіряні Zelart Gel Tech BC-3611 Чорно-жовтий XL/24-27 см в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Рукавички для важкої атлетики шкіряні Zelart Gel Tech BC-3611 Чорно-жовтий XL/24-27 см

Тип Рукавички для важкої атлетики
Розміри XL/24-27 см
Вага ні
Країна виробник Китай
Матеріал натуральна шкіра, поліестер, еластан
Забарвлення чорний-жовтий
Розмір XL/24-27 см
Характеристики ні

* Технічні характеристики Рукавички для важкої атлетики шкіряні Zelart Gel Tech BC-3611 Чорно-жовтий XL/24-27 см можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Рукавички для важкої атлетики шкіряні Zelart Gel Tech BC-3611 Чорно-жовтий XL/24-27 см

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Рукавички для важкої атлетики шкіряні Zelart Gel Tech BC-3611 Чорно-жовтий XL/24-27 см

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →