Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ручка для тяги на трицепс Record TA-5144

Код товару: 192162
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

TRX петлі та навчальні системи Ручка для тяги на трицепс Record TA-5144

Шукаєте універсальний аксесуар для ефективної роботи на блочному тренажері? Вам потрібна ручка для тяги на трицепс, біцепс W-подібна з підвісом, що обертається.

Ціна: 908 грн
шт

Опис товару Ручка для тяги на трицепс Record TA-5144

 Призначення

Аксесуар призначений для тренувань з використанням блокових тренажерів. Характерною особливістю рукояті є її форма, яка дозволяє варіювати ширину та вид (прямий, зворотний) хвата. Її можна використовувати для вертикальних і горизонтальних тяг на найширший м'яз спини, для жиму, розгинання і згинання для трицепсів і біцепсів відповідно. Вигини зроблені таким чином, щоб можна було досягти максимального скорочення м'яза, що тренується.
 
По суті, з цією рукояттю, змінюючи хват, кут навантаження та робочу вагу, можна зробити повноцінний комплекс для однієї або кількох груп м'язів. Така особливість корисна при тренуванні, що шокує, коли роблятьрізні суперсерії (виконання різних вправ без перерви на відпочинок). Також вона незамінна, коли кількість аксесуарів у залі обмежена.
 
Подібні переваги будуть потрібні і в домашніх умовах, і в громадському спортзалі - в будь-якому місці, де стоїть блоковий тренажер. Її використання доречне у тренувальних комплексах і маститих атлетів, і новачків.
 
Опис снаряда
W-подібна ручка виготовлена ​​з хромованої сталі та має ідеальну біомеханічну форму, яка дозволяє проводити комплексні тренування м'язів рук та спини. Гриф рукояті має кілька робочих частин (захоплень), на які нанесені насічки, що перешкоджає зісковзування руккористувача під час виконання вправ. Трос тренажера кріпиться за допомогою карабіна до підвісу, що обертається, який забезпечує плавність руху.
 
Переваги
 
Проста і надійна – не вийде з ладу через довгі роки, навіть за дуже інтенсивної експлуатації.
Дозволяє всебічно опрацьовувати мускулатуру рук та спини.
Насічки забезпечують надійний хват.
Може використовуватися практично з будь-яким тренажером.

Ручка для тяги на трицепс Record TA-5144 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ручка для тяги на трицепс Record TA-5144 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції TRX петлі та навчальні системи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу TRX петлі та навчальні системи и купити Ручка для тяги на трицепс Record TA-5144 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ручка для тяги на трицепс Record TA-5144

Тип Ручка для тяги на трицепс, біцепс W-подібна
Розмір Довжина: 120 см
Матеріал Метал
Призначення Для виконання вправ на блочних тренажерах
додаткові характеристики Деталі: робоча частина (хват) покрита насічками, підвіс, що обертається

* Технічні характеристики Ручка для тяги на трицепс Record TA-5144 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ручка для тяги на трицепс Record TA-5144

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ручка для тяги на трицепс Record TA-5144

Код товару: 192083
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 319026
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 315508
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →