Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ручка для тяги на трицепс, біцепс W-подібна з підвісом, що обертається з насічкою HIGHQ SPORT SC-807

Код товару: 211168
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: SC
  • Гарантія: 0
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Спортивний інвентар Ручка для тяги на трицепс, біцепс W-подібна з підвісом, що обертається з насічкою HIGHQ SPORT SC-807

Ручка для тяги на трицепс, біцепс W-подібна з підвісом, що обертається з насічкою HIGHQ SPORT SC-8077 (l-70см)

Ціна: 1204 грн
шт

Опис товару Ручка для тяги на трицепс, біцепс W-подібна з підвісом, що обертається з насічкою HIGHQ SPORT SC-807

Тип: ручка для тяги на трицепс, біцепс W-подібна.
Матеріал: метал.
Довжина: 70 см.
Деталі: робоча частина (хват) покрита насічками, що обертається підвіс.
Призначення: для виконання вправ на блочних тренажерах.
 
Призначення
Аксесуар призначений для тренувань з використанням блокових тренажерів. Характерною особливістю рукояті є її форма, яка дозволяє варіювати ширину та вид (прямий, зворотний) хвата. Її можна використовувати для вертикальних і горизонтальних тяг на найширший м'яз спини, для жиму, розгинання і згинання для трицепсів і біцепсів відповідно. Вигини зроблені таким чином, щоб можна було досягти максимального скороченнятренованого м'яза.
 
По суті, з цією рукояттю, змінюючи хват, кут навантаження та робочу вагу, можна зробити повноцінний комплекс для однієї або кількох груп м'язів. Така особливість корисна при тренуванні, що шокує, коли роблять різні суперсерії (виконання різних вправ без перерви на відпочинок). Також вона незамінна, коли кількість аксесуарів у залі обмежена.
 
Подібні переваги будуть потрібні і в домашніх умовах, і в громадському спортзалі - в будь-якому місці, де стоїть блоковий тренажер. Її використання доречно у тренувальних комплексах і маститих атлетів, і новачків.
 
Опис снаряда
W-подібна ручка виготовлена ​​з хромованоїсталі та має ідеальну біомеханічну форму, яка дозволяє проводити комплексні тренування м'язів рук та спини. Гриф рукояті має кілька робочих частин (захоплень), на які нанесені насічки, що перешкоджає зісковзування рук користувача під час виконання вправ. Трос тренажера кріпиться за допомогою карабіна до підвісу, що обертається, який забезпечує плавність руху.
 
Переваги
 
Проста і надійна – не вийде з ладу через довгі роки, навіть за дуже інтенсивної експлуатації.
Дозволяє всебічно опрацьовувати мускулатуру рук та спини.
Насічки забезпечують надійний хват.
Може використовуватись практично з будь-якимтренажером.

Ручка для тяги на трицепс, біцепс W-подібна з підвісом, що обертається з насічкою HIGHQ SPORT SC-807 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ручка для тяги на трицепс, біцепс W-подібна з підвісом, що обертається з насічкою HIGHQ SPORT SC-807 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Спортивний інвентар купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Спортивний інвентар и купити Ручка для тяги на трицепс, біцепс W-подібна з підвісом, що обертається з насічкою HIGHQ SPORT SC-807 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ручка для тяги на трицепс, біцепс W-подібна з підвісом, що обертається з насічкою HIGHQ SPORT SC-807

Тип ручка для тяги на трицепс, біцепс W-подібна.
Матеріал метал.
Забарвлення метал
Довжина 70см

* Технічні характеристики Ручка для тяги на трицепс, біцепс W-подібна з підвісом, що обертається з насічкою HIGHQ SPORT SC-807 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ручка для тяги на трицепс, біцепс W-подібна з підвісом, що обертається з насічкою HIGHQ SPORT SC-807

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ручка для тяги на трицепс, біцепс W-подібна з підвісом, що обертається з насічкою HIGHQ SPORT SC-807

Код товару: 292240
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 189948
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →