Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ручка для м'язів спини з паралельним хватом вигнута з підвісом, що обертається з PU Record TA-5152

Код товару: 191991
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

TRX петлі та навчальні системи Ручка для м'язів спини з паралельним хватом вигнута з підвісом, що обертається з PU Record TA-5152

Бажаєте мати сильні, гармонійно розвинені м'язи спини? Домогтися цього допоможе ручка для м'язів спини з паралельним хватом.

Ціна: 1261 грн
шт

Опис товару Ручка для м'язів спини з паралельним хватом вигнута з підвісом, що обертається з PU Record TA-5152

 Призначення

Ручка призначена для тренувань із використанням блочних тренажерів. Застосовується для верхніх та нижніх тяг, які впливають головним чином на м'язи спини. Паралельні захоплення дозволяють виконувати звичні вправи нейтральним хватом, завдяки чому вони по-іншому впливають на м'язи та стимулюють їх розвиток. Варіюючи хват від широкого нейтрального до вузького прямого або зворотного (за гриф), можна зміщувати навантаження на окремі м'язові пучки, тренуючи спину в цілому.
 
Завдяки цьому аксесуару можна досягти гармонійного розвитку м'язів спини, пропрацювати задні пучки дельт, трапецієподібні м'язи. Також цю ручку можна використовувати для жиму тарозгинання на трицепс, згинання на біцепс.
 
Ручка з паралельним хватом має бути в будь-якому спортзалі, в якому використовуються блочні тренажери, хоч у домашньому, хоч у комерційному. Її практично неможливо чимось замінити, а ефективність вправ, які вона дозволяє робити, надзвичайно висока. З цієї причини нею варто користуватися і новачкам, і зрілим атлетам.
 
Опис снаряда
Цей спортивний аксесуар виготовлений з високоякісної холоднокатаної сталі, захищеної від корозії хромуванням, що забезпечує йому довговічність. Передбачено кілька захватів – основні паралельні та додаткові на грифі ручки. Усі вони покритінасічками, які не дають рукам ковзати. Підвіс, що вільно обертається, забезпечує плавний, безперервний рух під час виконання вправ.
 
Переваги
Виготовлена ​​з якісних матеріалів.
Ефективно впливає на м'язи спини.
Дозволяє значно урізноманітнити тренувальний комплекс.
Підходить практично до всіх блокових тренажерів.

Ручка для м'язів спини з паралельним хватом вигнута з підвісом, що обертається з PU Record TA-5152 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ручка для м'язів спини з паралельним хватом вигнута з підвісом, що обертається з PU Record TA-5152 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції TRX петлі та навчальні системи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу TRX петлі та навчальні системи и купити Ручка для м'язів спини з паралельним хватом вигнута з підвісом, що обертається з PU Record TA-5152 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ручка для м'язів спини з паралельним хватом вигнута з підвісом, що обертається з PU Record TA-5152

Тип Ручка для м'язів спини з паралельним хватом
Розмір Довжина: 120 см
Матеріал Метал, поліуретан
Призначення Для виконання різних вправ на вантажоблокових тренажерах
додаткові характеристики Деталі: робоча частина покрита насічкою, підвіс, що обертається

* Технічні характеристики Ручка для м'язів спини з паралельним хватом вигнута з підвісом, що обертається з PU Record TA-5152 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ручка для м'язів спини з паралельним хватом вигнута з підвісом, що обертається з PU Record TA-5152

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ручка для м'язів спини з паралельним хватом вигнута з підвісом, що обертається з PU Record TA-5152

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →