Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Велосипед RoyalBaby Chipmunk Darling 18

Код товару: 345355
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: RoyalBaby
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Велосипеди для дітей Велосипед RoyalBaby Chipmunk Darling 18

Вік дитини від 6 до 9 років
Зріст дитини 115-140 см
Вага велосипеда 10.5 кг
Довжина велосипеда 117 см
Висота сидіння 53-65 см
Висота керма 76-84 см
Розмір коліс 18"
Рама: магнієвий сплав
Бічні колеса

Ціна: 8901 грн
шт

Опис товару Велосипед RoyalBaby Chipmunk Darling 18

 Велосипед RoyalBaby Chipmunk Moon Economic Mg 18" - незвичайний і стильний байк для сучасної дитини, який точно оцінить і полюбить його дизайн, натхненний Чумацьким шляхом, і ергономічну конструкцію. Така модель не тільки красива зовні, але і практична в застосуванні.

 
Сідло та кермо регулюються по висоті, що уможливлює використання байка дитиною зростанням від 115 до 140 сантиметрів. Вони дозволять підібрати йому правильну посадку, а також забезпечать катанням на тривалий час.
 
Креативна будова рами – це цікава фішка моделі. Вона виконана з Manhe-Aluminium, стійкого до корозії матеріалу, не боїться механічних пошкоджень, які є частою проблемою привикористання велосипеда дітьми. Стійкість до високих навантажень, вібраційна міцність.
 
Фарба якої покритий метал є гіпоалергенною та безпечною для дітей, вона також стійка до пошкоджень та вигоряння.
 
Додатковою особливістю конструкції можна відзначити внутрішнє проведення гальмівних тросів. Завдяки їй дитина ніяк не зачепить і не зашкодить гальмівній системі, а у разі недбалого поводження або падіння вона також залишиться в безпеці.
 
На байк встановлена ​​ригідна вилка. Вона легка та міцна, забезпечує підвищену жорсткість передньої частини велосипеда, а відтак і високий контроль в управлінні. Основною перевагоюподібної вилки виступає прискорене підвищення рівня їзди невмілим маленьким велосипедистом. Амортизаційна вилка покриє більшість помилок при їзді, але жорстка – ні. Використання жорсткої вилки убезпечить Вашу дитину в майбутньому від помилок, а поки Ваша дитина навчається, за її безпеку відповідатимуть бічні колеса, що йдуть у комплекті.
 
Проста та ефективна конструкція ободних гальм з гарним гальмівним зусиллям, малих за вагою, простих в обслуговуванні, невибагливих при експлуатації – відмінний варіант для дітей, які використовує велосипед без екстриму та понад навантаження.
 
Трансмісія у велосипеда одношвидкісна, вона ретельно підібрана, щобвідповідати зусиллям ніг дитини. Для забезпечення захисту як від зовнішніх впливів, так і від контакту ланцюга з ногами на нього встановлений пластиковий корпус.
 
Стережіться підробок. Оригінальний велосипед RoyalBaby з позначкою Official UA обов'язково поставляється з:
Сертифікат якості (Certificate of quality)
Серійним номером на сертифікаті та голограмою
Гарантійною карткою з гарантією 10 років на раму та 6 місяців на комплектуючі

Велосипед RoyalBaby Chipmunk Darling 18 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Велосипед RoyalBaby Chipmunk Darling 18 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Велосипеди для дітей купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Велосипеди для дітей и купити Велосипед RoyalBaby Chipmunk Darling 18 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Велосипед RoyalBaby Chipmunk Darling 18

Огляд Двухколесный
Діаметр коліс 18"
Батьківська ручка управління Нет
Кількість швидкостей 1 шт
Тип кадру Без амортизации
Обладнання Боковые колеса
Отражатели
Забарвлення Розовый
Вага 10.5 кг

* Технічні характеристики Велосипед RoyalBaby Chipmunk Darling 18 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Велосипед RoyalBaby Chipmunk Darling 18

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на RoyalBaby Chipmunk Darling 18

Код товару: 221242
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 345348
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 213117
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →