Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Машинка для стрижки волосся Rowenta TN6200F4

Код товару: 263279
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Rowenta
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Машини для стрижки волосся Машинка для стрижки волосся Rowenta TN6200F4

Машинка для стрижки волосся Rowenta TN6200F4 - триммер для чоловіків, призначений для гоління, стрижки бороди та вусів, підрівнювання контурів зачіски. Відмінний спосіб завжди мати ідеальний вигляд та самостійно без сторонньої допомоги створювати власний стиль.

Ціна: 2494 грн
шт

Опис товару Машинка для стрижки волосся Rowenta TN6200F4

Машинка для стрижки волосся Rowenta TN6200F4 - триммер для чоловіків, призначений для гоління, стрижки бороди та вусів, підрівнювання контурів зачіски. Відмінний спосіб завжди мати ідеальний вигляд та самостійно без сторонньої допомоги створювати власний стиль.
 
Повна автономність та незалежність для справжніх чоловіків! Тример працює від акумулятора протягом 2 годин, тому ви можете користуватися ним у будь-якому зручному місці.
 
Особлива конструкція леза
Rowenta TN6200F4 обладнаний фірмовою розробкою - лезом Forever Sharp. Двостороння конструкція дозволяє зрізати більше одного проходу. У поєднанні з різними насадками ви можете отримати ідеально рівну щетинурізної довжини. У комплекті у вас 5 насадок (1 мм, 2 мм, 3 мм, 5 мм, 6 мм). А якщо хочете отримати ідеальне гоління, то можете використовувати триммер без насадки.
 
Висока ефективність роботи
Мотор тримера Rowenta TN6200F4 має високу потужність. Він чудово справляється із щетиною будь-якої жорсткості та густоти. Секрет полягає у високих оборотах: модель може розігнатися до 8000 оборотів за хвилину, щоб волосся зрізалося чітко без неприємних відчуттів. Леза тримера виготовлені з нержавіючої сталі. Довговічність та гостроту забезпечує фірмове титанове покриття. Воно добре пручається затупленню, не дає лезам іржавіти і зберігає ріжучу здатність на весь термін службипристрої.
 
Довговічність
Компанія дбає про те, щоб її техніка служила довго. Так формується лояльність бренду. Тример Rowenta TN6200F4 відноситься до тих пристроїв, які пройшли перевірку на міцність за протоколом Groupe SEB 2020. Це означає, що леза тримера здатні прослужити до 15 років, забезпечуючи кожен день ідеальну якість стрижки та гоління.

Машинка для стрижки волосся Rowenta TN6200F4 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Машинка для стрижки волосся Rowenta TN6200F4 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Машини для стрижки волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Машини для стрижки волосся и купити Машинка для стрижки волосся Rowenta TN6200F4 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Машинка для стрижки волосся Rowenta TN6200F4

Тип мотора Тример
Живлення Акумулятор Li-Ion
Автономний робочий час 120 хв
Час зарядки 90 хв
Вага Вага: 0.26 кг
Кількість установок довжини 15
Кількість насадок 10
Стрижка бороди Так
Вологе очищення Так
Довжина стрижки 17 мм
Встановлення довжини стрижки Знімні та телескопічні насадки
Покриття лез Нержавіюча сталь
Титан

* Технічні характеристики Машинка для стрижки волосся Rowenta TN6200F4 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Машинка для стрижки волосся Rowenta TN6200F4

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Rowenta TN6200F4

Код товару: 154307
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 330960
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 80244
На замовлення, 1-3 дні
Braun HC 5090 2580 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →