Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг ROWENTA RR 6825 WH

Код товару: 153407
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Rowenta
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилососи Порохотяг ROWENTA RR 6825 WH

Робот-пилосос ROWENTA RR 6825 WH сконструйований творцями для полегшення щоденних побутових завдань, пов'язаних із прибиранням житлового чи офісного приміщення. Він є активною зброєю від пилу та сміття, т.к. працює автономно, і практично не вимагає вашого втручання у своє функціонування. Маючи 7 режимів налаштувань та систему запам'ятовування заданих параметрів, техніка адаптована до тижневого графіка, активуючись за призначенням.

Ціна: 9030 грн
шт

Опис товару Порохотяг ROWENTA RR 6825 WH

 Робот-пилосос, обладнаний 3 режимами очищення: випадковий зигзаг для складних областей, випадковий режим прибирання кімнати та режим Edge, коли пилосос очищає кімнату вздовж стін та плінтусів.

 
Сприяє плавному та безпечному прибиранню завдяки безпечній навігації та поєднанню датчиків падіння, бампера та інфрачервоним датчикам. Цей автономний пилосос має систему планування з 7 програмами на тиждень, роблячи досвід керування ще комфортнішим.

Порохотяг ROWENTA RR 6825 WH Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг ROWENTA RR 6825 WH в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилососи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилососи и купити Порохотяг ROWENTA RR 6825 WH в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг ROWENTA RR 6825 WH

Тип прибирання суха
Тип вакуумного очищувача контейнер
Об'єм пилососного очищувача 0.25 л
Регулятор потужності пульт ДУ
Рівень шуму 65 дБ
Додаткові форсунки включені бічна щітка
додаткова інформація Час зарядки: 6 год. Максимальний час роботи: 150 хв. Датчики: перепаду висоти (від падіння зі сходів); зіткнення Програми прибирання: зигзаг, вздовж перешкод, у випадковому порядку
Вага 3.45 кг
Забарвлення чорний
Розміри 315*315*80 мм

* Технічні характеристики Порохотяг ROWENTA RR 6825 WH можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг ROWENTA RR 6825 WH

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ROWENTA RR 6825 WH

Код товару: 212809
На замовлення, 1-3 дні
Rowenta RO 7260 9073 грн
Код товару: 207060
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 157823
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →