Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг Rowenta RO 6373 EA

Код товару: 138133
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Rowenta
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилососи Порохотяг Rowenta RO 6373 EA

Тип: звичайний; Прибирання: сухе; Пилозбірник: мішок; Потужність (Вт): 550; Регулювання потужності: на корпусі та ручці; Індикатор заповнення пилозбірника; Фільтр тонкого очищення (HEPA); паркетна; Рівень шуму (дБ): 67; Живлення: мережа; Змотування мережевого шнура; Довжина шнура (м): 8.4

Ціна: 9202 грн
шт

Опис товару Порохотяг Rowenta RO 6373 EA

Високопродуктивна модель. Пилосос демонструє високі показники продуктивності. Його відносять до класу 4А+, що свідчить про збалансованість характеристик, якісне прибирання різноманітних поверхонь і мінімальні тимчасові витрати на це. Такі переваги дозволяють вам легко та невимушено займатися прибиранням, не перевтомлюючись від процесу.
Енергоефективність роботи. Варто зауважити, що модель дуже економна. Її річна витрата електроенергії дорівнює 21 кВт год/рік. Значною мірою цьому сприяє двигун ЕКО, що дозволяє знизити енергоспоживання до зазначеного рівня. Ви заощаджуєте природні ресурси та власні кошти.
Індикатор заповненняпилозбірника. Пилозбірником у моделі служить мішок. Він дуже місткий і дозволяє провести кілька сесій прибирання квартири середнього розміру, перш ніж буде наповнений вщерть. Вам не потрібно кожного разу перевіряти наявність вільного місця в мішку – індикатор наповненості пилозбірника покаже вам, скільки ще обсягу доступно для заповнення сміттям.
Чудова фільтрація. Високоефективна система фільтрації використовує фільтри тонкого очищення НЕРА. Такі пристрої здатні прибирати пил майже повністю (99,99%). Після проходження крізь подібні очищувачі повітря стає приємнішим і кориснішим для людського організму. Клас очищення від пилу –А.
Якісне очищення. За класифікацією очищення підлоги пристрій отримав найвищий ступінь продуктивності - клас А. Це стосується і килимових покриттів. Якщо додати до цього аналогічний клас пилоочищення, отримуємо всебічне результативне прибирання на будь-яких поверхнях.

Порохотяг Rowenta RO 6373 EA Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг Rowenta RO 6373 EA в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилососи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилососи и купити Порохотяг Rowenta RO 6373 EA в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг Rowenta RO 6373 EA

Тип прибирання Суха
Система фільтрації НЕРА
Тип вакуумного очищувача Мішок
Об'єм пилососного очищувача 3.5 л
споживана потужність 550 Вт
Регулятор потужності На корпусі
Довжина мережевого шнура 8.4 м
Всмоктувальна труба Телескопічна
Турбо Міні
Рівень шуму 67 дБ
Додаткові форсунки включені комбінована (підлога/килим)
щілинна
пилова
паркетна
міні-турбощітка
додаткова інформація Радіус збирання: 11 м
Індикатор заповнення пилозбірника: є
Вага 8.1 кг
Забарвлення червоний

* Технічні характеристики Порохотяг Rowenta RO 6373 EA можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг Rowenta RO 6373 EA

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Rowenta RO 6373 EA

Код товару: 157823
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 258209
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 260228
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →