Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фен Rowenta CV 5730F0

Код товару: 149614
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Rowenta
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Фени Фен Rowenta CV 5730F0

Фен ROWENTA потужністю 2200 Вт відмінно підійде як для домашнього використання, так і професіоналів, що працюють у салонах. Оснащений насадкою-концентратором, він акуратно висушить кожне пасмо і допоможе зробити гарне укладання. Створити пишні локони дозволить насадка-дифузор. Також у цій моделі реалізована функція холодного обдування для закріплення результату.

CV5730F0 гарантує швидкі результати сушіння без шкоди для волосся. Потужний іонний генератор знімає статичну електрику і робить ваші локони гладкішими та блискучими.

Фен укладений у міцний корпус вагою лише 680 г, завдяки чому його зручно тримати однією рукою. Швидкість та температурний режим легко регулюються за допомогою простих механічних перемикачів. На ручці приладу передбачена спеціальна петелька, за яку ви зможете підвісити прилад на гачок у вашій ванній кімнаті.

Ціна: 1677 грн
шт

Опис товару Фен Rowenta CV 5730F0

 Фен ROWENTA потужністю 2200 Вт відмінно підійде як для домашнього використання, так і для професіоналів, що працюють у салонах. Оснащений насадкою-концентратором, він акуратно висушить кожне пасмо і допоможе зробити гарне укладання. Створити пишні локони дозволить насадка-дифузор. Також у даній моделі реалізовано функцію холодного обдування для закріплення результату.

 
CV5730F0 гарантує швидкі результати сушіння без шкоди для волосся. Потужний іонний генератор знімає статичну електрику і робить ваші локони гладкішими та блискучими.
 
Фен укладений у міцний корпус вагою всього 680 г, завдяки чому його зручно тримати однією рукою. Швидкість та температурний режим легко регулюються за допомогою простих механічних перемикачів. На рукоятці приладу передбачена спеціальна петелька, за яку ви зможете підвісити прилад на гачок у ванній кімнаті.
 

Фен Rowenta CV 5730F0 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фен Rowenta CV 5730F0 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Фени купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Фени и купити Фен Rowenta CV 5730F0 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фен Rowenta CV 5730F0

Тип Фен
Потужність 2200 Вт
Кількість швидкостей 2
Кількість температурних режимів 3
Подача холодного повітря Так
Іонізація Так
Насадки Концентратор, дифузор
Довжина мережевого шнура 1,8м
Вага 0,8 кг
Колір Білий

* Технічні характеристики Фен Rowenta CV 5730F0 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фен Rowenta CV 5730F0

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Rowenta CV 5730F0

Код товару: 55227
На замовлення, 1-3 дні
Braun HD 130 1720 грн
Код товару: 46019
На замовлення, 1-3 дні
Remington D5220 1763 грн
Код товару: 226231
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →