Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мультиварка Rotex RMC 505 B

Код товару: 52292
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Rotex
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мультиварки Мультиварка Rotex RMC 505 B

Мультиварка • потужність 900 Вт • об'єм каструлі 5 л • тип керування: електронний

Ціна: 2666 грн
шт

Опис товару Мультиварка Rotex RMC 505 B

 Rotex — український бренд із міжнародними стандартами якості, місія якого: робити доступною сучасну, надійну та функціональну побутову техніку.

Особлива увага приділяється специфічним потребам українського споживача — внутрішній відділ розробок Rotex розширює базовий функціонал дрібної побутової техніки, щоб задовольнити актуальні запити вітчизняного споживача.
Продукція Rotex випускається провідними азіатськими фабриками, що виробляють продукцію та для всесвітньо відомих брендів. Фабрики проходять міжнародну сертифікацію, а кожна нова партія продукції Rotex ретельно контролюється інспекцією якості.
 
RMC505-B Excellence -абсолютно нова модель у лінійці Rotex з розширеним функціоналом, дозволяє експериментувати, зберігає всі смаки та користь продуктів, а крім того - підходить для всіх членів сім'ї!
Перевагою мультиварки RMC505-B Excellence є приготування не лише страв, а й напоїв.
Вперше в Україні з'явилася мультиварка, в якій можна приготувати власне домашнє пиво за перевіреним рецептом українського пивовару. А якщо раптом до вас прийшли гості, завжди допоможе режим глінтвейну.
 
Smart cooking: набір функцій та переваг, які роблять мультиварку Rotex RMC505-B Excellence дійсно сучасною, розумною та зручною помічницею на кухні:
1. Багатофункціональний джойстик управління:забезпечує зручність перемикання режимів, налаштування температури та часу. Щоб вибрати програму, потрібно просто прокрутити джойстик, встановити його в потрібне положення та для Старту програми натиснути на нього.
2. Регулювання температури та часу приготування: розробники Rotex підібрали для вас 30 автоматичних режимів приготування (дитяче меню, страви для всієї родини, українські страви, напої). Але тепер і температуру, і час приготування вибраної страви визначає не лише мультиварка, а й сама господиня. Rotex RMC505-B Excellence дозволяє експериментувати з новими рецептами та створити свої фірмові страви.
3. Скасування функції підігріву: у цій моделі мультиварки ви можете скасувати заздалегідьфункцію підігріву страви після закінчення програми та економити на електроенергії.
4. Два окремі дисплеї: для відображення часу та температури. Дуже зручно встановлювати власні налаштування - ви одночасно бачите час приготування страви, і температуру приготування. Тепер можна бути впевненим у досконалому результаті!

Мультиварка Rotex RMC 505 B Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мультиварка Rotex RMC 505 B в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мультиварки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мультиварки и купити Мультиварка Rotex RMC 505 B в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мультиварка Rotex RMC 505 B

Тип мультиварка
Об `єм 5 л
Тип управління електронне
3D нагрів Є
Матеріал корпусу метал/пластик
Покриття чаші Подвійне антипригарне
Знімна верхня кришка Ні
Кількість автоматичних програм Ні
Потужність нагрівального елемента 900 Вт
Комплектація Є
Підтримка температури є
Затриманий старт є
Функції Йогурт
Тепле молоко
Молочна каша
Каша
Стерильно
Дитяча суміш
Овочі
Вівсянка
Квасоля
Рис
Суп
На пару
Розморожування
Холодець
Жарка
Гасіння
Піца
Барбекю
Запікання
Варення
Пиріг
Випічка
Глінтвейн
Плов
Фрітюр
Борщ
Шеф повар
Підігрів
Пиво
Тісто
Дисплей є
Особливості є
Регулювання температури приготування є
Ручні настроювання Ні
Країна-виробник є
Колір 29 х 26.5 х 26.5 см
Габарити 3.3 кг
Вага Чорний/Нержавіюча сталь

* Технічні характеристики Мультиварка Rotex RMC 505 B можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мультиварка Rotex RMC 505 B

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Rotex RMC 505 B

Код товару: 332228
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 273130
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 195806
На замовлення, 1-3 дні
Yummy YPC 601 X 3010 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →