Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Машинка для стрижки волосся Rotex RHC140-T

Код товару: 72874
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Rotex
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Машини для стрижки волосся Машинка для стрижки волосся Rotex RHC140-T

Тип: Побутовий; Потужність: 10 Вт; Матеріал лез: Титан; Кількість насадок: 4; Максимальна довжина зачіски: 12 мм; Мінімальна довжина зачіски: 3 мм;

Ціна: 817 грн
шт

Опис товару Машинка для стрижки волосся Rotex RHC140-T

Машинка для стрижки Rotex RHC140-T дозволить вам легко робити професійні стрижки в домашніх умовах. Вона має зручний ергономічний дизайн, який буде дуже комфортним та практичним в експлуатації. З нею ви зможете експериментувати, створюючи нові образи, просто не виходячи із дому.

 

Машинка для стрижки Rotex RHC140-T має стильний сучасний дизайн, який сподобається будь-кому. У комплект входить 4 насадки-гребінь, що значно розширить можливості, і ви зможете експериментувати. Знімний ніж забезпечить простий і легкий догляд, тим самим збільшуючи його термін служби. Просто підключіть до мережі триммер і приступайте до створення нової зачіски.

 

Машинкадля стрижки Rotex RHC140-T має потужність 10 Вт. Її леза виготовлені з високоякісного титанового сплаву, що забезпечить довговічну та зносостійку експлуатацію. Ширина ножа складає 45 мм. Набір насадок дозволяє регулювати довжину від 3 до 12 мм. У комплект, додатково, входять ножиці, щітка для очищення, олія та мішечок для зберігання.

Машинка для стрижки волосся Rotex RHC140-T Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Машинка для стрижки волосся Rotex RHC140-T в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Машини для стрижки волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Машини для стрижки волосся и купити Машинка для стрижки волосся Rotex RHC140-T в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Машинка для стрижки волосся Rotex RHC140-T

Тип мотора машинка для стрижки
Живлення мережа
Вага 0,51 кг
Кількість установок довжини 3; 6; 9; 12 мм
Кількість насадок 4
Вологе очищення є
Довжина стрижки 15 мм
Встановлення довжини стрижки знімні насадки
Покриття лез нержавіюча сталь
Зарядка через USB Ні

* Технічні характеристики Машинка для стрижки волосся Rotex RHC140-T можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Машинка для стрижки волосся Rotex RHC140-T

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Rotex RHC140-T

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →