Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ваги кухонні ROTEX RCK06-P

Код товару: 218104
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Rotex
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ваги кухонні ваги кухонні ROTEX RCK06-P

Тип ваги: ​​кухонні; Механізм: електронний; Максимальне навантаження (кг): 5; Ціна поділу (г): 1; тарокомпенсація; автовимкнення; Матеріал платформи/чаші: пластик;

Ціна: 731 грн
шт

Опис товару ваги кухонні ROTEX RCK06-P

Яскравий зовнішній вигляд Модель розроблена спеціально для кухонного зважування. Дизайн, заснований на поєднанні білого кольору з яскравим відтінком, ідеально вписується в кухонний інтер'єр. Корпус із міцного пластику з круглою платформою для зважування привертає погляд плавними лініями та незвичайною формою. Платформа виділяється на тлі основи, відмінно тримає будь-яку поставлену на неї тару. Rotex RSK06-P дозволяє визначити вагу з точністю до 1 г! Тепер ви без проблем відважите необхідну масу будь-якого інгредієнта. А широкий діапазон значень дозволяє зважувати від 2 г до 5 кг.тарокомпенсації Вам не потрібно окремо зважувати судину та віднімати її масу із загальної цифри. За Вас це зробить розумна функція автоматичного обнулення тари. Достатньо лише задати необхідні параметри. Автоматичне відключення Для того, щоб заощадити заряд, ваги відключаються протягом певного періоду простою. Це зручно, т.к. не потрібно постійно пам'ятати про те, що ви забули відключити прилад. Виробник подбав про його тривалу роботу та економію заряду. Індикатор заряду Ще одна функція, яка дозволяє контролювати енергоспоживання. Коли батареї розряджаються, ваги сигналізують Вам про це. Наочне візуальне нагадування позбавить проблем передчасної розрядкивироби.Індикатор перевантаження Як говорилося вище, Rotex RSK06-P мають можливість зважувати не більше 5 кг. Якщо цей поріг пройдено, відповідний індикатор негайно дасть Вам про це знати. Таким чином попереджається передчасне знос товару та продовжується термін його експлуатації.

ваги кухонні ROTEX RCK06-P Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ваги кухонні ROTEX RCK06-P в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ваги кухонні купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ваги кухонні и купити ваги кухонні ROTEX RCK06-P в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ваги кухонні ROTEX RCK06-P

Тип електронні
Конструкція Платформа
Межа зважування 5 кг
Точність вимірювання 1 г
Таронокомпенсація Є
Лічильник калорій -
Послідовне зважування -
Вимірювання об'єму рідини -
Кількість відображених цифр -
Тип елементів живлення Харчування 2xAAA
Автоматичне відключення Є
Індикація перевантаження Є
Знімна платформа / чаша Ні
Матеріал платформи / чаші Пластик
Матеріал корпусу Пластик
Колір білий

* Технічні характеристики ваги кухонні ROTEX RCK06-P можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ваги кухонні ROTEX RCK06-P

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ROTEX RCK06-P

Код товару: 243205
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 243206
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 243207
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →