Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Роликові ковзани розсувні Zelart Z-636 Blue

Код товару: 175994
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Дитячі роликові ковзани Роликові ковзани розсувні Zelart Z-636 Blue

Якщо ваша дитина захопилася катанням на роликах, то при виборі ковзанів важлива їх якість і стиль, а також той факт, що ваш юний спортсмен все ще росте. Всі ці фактори враховані у розсувних роликових ковзанах Zelart Z-636B.

Ціна: 1290 грн
шт

Опис товару Роликові ковзани розсувні Zelart Z-636 Blue

 Призначення

Роликові ковзани – це спортивний інвентар для занять ролер спортом, який не тільки сприяє зміцненню здоров'я та покращення фізичної форми, але й приносить масу задоволення. Зроблені розсувними вони дозволяють як мінімум пару сезонів «ігнорувати» той факт, що діти неминуче виростають зі своїх речей. Добре збалансовані, вони дозволяють легко тримати рівновагу початківцям, з іншого боку, навіть просунуті ролери цінують плавність ходу роликів Zelart.
 
Опис
Ці роликові ковзани є черевиками, встановленими на раму легкого і міцного авіаційного алюмінію. У ній закріплені поліуретанові колеса,характеризуються стійкістю до стирання. Самі черевики виготовлені з полівінілхлориду та сітчастого матеріалу, який забезпечує їхню вентиляцію. Щоб надати гомілковостопному суглобу стабільність і запобігти його «вихлянню», черевики поміщені в щільну пружну оболонку та оснащені манжетою. Звичайне шнурівка, бакля з храповим механізмом і ремінець із застібкою-липучкою надійно фіксують черевик і при цьому досить прості, щоб дитина могла надягати/знімати їх без сторонньої допомоги. Гвинтовий регулювальний механізм дозволяє розсунути ролики на 4 розміри та надійно фіксує їх у заданому положенні.
 
Переваги:
Чудова якість і стійкість дозносу.
Простий, надійний механізм регулювання розміру.
Підходять як новачкам, так і просунутим ролерам.
 

Роликові ковзани розсувні Zelart Z-636 Blue Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Роликові ковзани розсувні Zelart Z-636 Blue в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Дитячі роликові ковзани купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Дитячі роликові ковзани и купити Роликові ковзани розсувні Zelart Z-636 Blue в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Роликові ковзани розсувні Zelart Z-636 Blue

Категорія Для хлопчиків
Розмір 32-35, 36-39.
Фіксація ноги Бакля (кліпса)
Шнурки
Черевик Комбінований
Матеріал: поліестер (PL), полівінілхлорид (PVC), поліуретан (PU), алюміній.
Жорсткість колеса 82А
Тип лайнера Інтегрований
Забарвлення Blue

* Технічні характеристики Роликові ковзани розсувні Zelart Z-636 Blue можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Роликові ковзани розсувні Zelart Z-636 Blue

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Роликові ковзани розсувні Zelart Z-636 Blue

Код товару: 175965
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 175982
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 175983
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →