Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Роликові ковзани розсувні (квади) Record K01 Blue

Код товару: 176015
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Record
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Дитячі роликові ковзани Роликові ковзани розсувні (квади) Record K01 Blue

Хочете захоплюватися своєю дитиною, яка впевнено мчить по парку на роликах? Допоможіть йому освоїти навички катання. Для початку ідеально підійдуть розсувні роликові ковзани (квади) Record K01.

Ціна: 597 грн
шт

Опис товару Роликові ковзани розсувні (квади) Record K01 Blue

 Призначення

Розсувні роликові конки Record - це, мабуть, найкращий з доступних варіантів для прилучення маленьких спортсменів (4-5 років) до приємного та корисного катання на роликах. Зрозуміло, спочатку дитині не обійтися без допомоги батьків, проте, діти в цьому віці швидко вчаться і після декількох тренувальних поїздок зможуть кататися самостійно. Подібний вид активності сприяє зміцненню організму, покращенню моторних функцій, розвитку почуття рівноваги. При цьому катання на роликах є по суті веселою грою і не викликає дітей внутрішнього протесту.
 
Опис
Роликові ковзани є ботиками з удароміцного пластику, яківодночас є підвіскою для коліс. Вони надягають поверх звичайного взуття і фіксуються на нозі за допомогою пластикового ремінця з храповою (зубчастою) застібкою, що дозволяє їх швидко зняти/вдягнути. Регулювання розміру здійснюється за допомогою простого гвинтового механізму. Пластикові колеса на міцних металевих осях встановлені попарно, що забезпечує користувачеві стійкість, при цьому подібне розташування практично не впливає на ходові якості роликів. Швидко зупинитися маленькому роллеру допоможе гальмо шкарпетки.
 
Переваги:
 
Виготовлені з якісного, стійкого до ударів пластику.
регулюються в межах повних шестирозмірів.
Розташування колес квадратом забезпечує максимальну стійкість.

Роликові ковзани розсувні (квади) Record K01 Blue Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Роликові ковзани розсувні (квади) Record K01 Blue в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Дитячі роликові ковзани купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Дитячі роликові ковзани и купити Роликові ковзани розсувні (квади) Record K01 Blue в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Роликові ковзани розсувні (квади) Record K01 Blue

Категорія Універсальні
Розмір 25-30
Фіксація ноги Бакля (кліпса)
Черевик Матеріал: метал, пластик.
Забарвлення Blue

* Технічні характеристики Роликові ковзани розсувні (квади) Record K01 Blue можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Роликові ковзани розсувні (квади) Record K01 Blue

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Роликові ковзани розсувні (квади) Record K01 Blue

Код товару: 208546
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 208549
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 183360
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →