Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Сумка Rolser SuperBag Logic RG 44 Negro

Код товару: 167080
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Rolser
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Дорожні сумки Сумка Rolser SuperBag Logic RG 44 Negro

об'єм-44 л, вага-2.21 кг, Negro (чорний), Polyester 400D PVC, 41x32x105.5 см (у розкладеному вигляді), 41x17.5x64.5 см (у складеному вигляді)

Ціна: 5160 грн
шт

Опис товару Сумка Rolser SuperBag Logic RG 44 Negro

Іспанці кажуть "Rolser це яскрава перлина у світі шопінгу"

Сучасна сумка-візок Rolser SuperBag Logic RG стане надійним супутником при поїздці за покупками, будь то в бутікову галерею при торгових центрах або на ринок за продуктами харчування.
 
Фірмові, алюмінієві шасі Logic RG від Rolser дозволяють проводити транспортування вантажу вагою до 40 кг. Розкладна опорна основа виконана з алюмінію та удароміцного, термостійкого пластику. Пара литих, ультралегких коліс діаметром 17 см сприяють відмінній маневреності та плавному коченню по нерівностях. Внутрішня частина рукоятки має пластикове оздоблення для комфортного транспортування сумки-візка в холодну пору року. МіцнийПоліестеровий, водозахищений матеріал сумки покликаний захистити вміст від зовнішніх несприятливих умов (дощ, сніг). Містка, знімна сумка замикається на блискавку. На дні сумки передбачено жорстке вставне пластикове дно, яке при пересуванні спирається на розкладену знизу візка пластикову основу. Візок дуже мобільний і стійкий. Легко розкладається та складається.
 
Всесвітньо відомий іспанський виробник ROLSER у 2016 році відсвяткував свій гідний, п'ятдесятирічний ювілей. Починаючи з 1966 року, компанія виробляє надійні та стильні, господарські сумки-візки. Продукція збирається безпосередньо в Іспанії, що дозволяє підтримувати якістьвироблених товарів на максимально високому рівні. ROLSER отримав одні з найпрестижніших сертифікатів, які гарантують якість всіх своїх продуктів та внутрішніх процесів: UNE-EN ISO9001, UNE-EN 14183, UNE-EN 131 та UNE-ES ISO 14001. Керівництво компанії ROLSER зробило ставку на дизайн та якість виробів, які покращуються та еволюціонують відповідно до тенденцій сучасної модної культури. Постійна участь у найпрестижніших профільних виставках у Європі та Америці сприяє розвитку та вдосконаленню зворотного зв'язку з безпосереднім споживачем.
 
Особливості:
  • Made in Spain. Вся продукція збирається безпосередньо в Іспанії.
  • Фірмові алюмінієві шасі візки Logic RGвід Rolser дозволяють транспортування вантажу вагою до 40 кг.
  • Конструкцією шасі передбачена можливість скласти самі шасі навпіл для компактніших розмірів при зберіганні.
  • Polyester 400D PVC - міцна тканина сумки з поліестерової нитки з товщиною 400D, має спеціальне покриття, що перешкоджає проникненню вологи.
  • Ультралегкі колеса діаметром 17 см сприяють відмінній маневреності та плавному коченню по нерівностях.
  • Зовнішній бік колеса виконано з пеносевілену. Це унікальний, легкий і пружний матеріал, має чудові амортизаційні властивості, стійкий до перепадів зовнішніх температур, знижує до мінімуму шум з-під коліс при коченні по нерівностях.
  • Сумка знімна, має жорстке вставне пластикове дно, замикається на блискавку.
  • Кишеньки відкритого типу всередині сумки 
  • Спеціальний пристрій, що дозволяє навісити сумку-візок на візок супермаркету.

Сумка Rolser SuperBag Logic RG 44 Negro Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сумка Rolser SuperBag Logic RG 44 Negro в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Дорожні сумки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Дорожні сумки и купити Сумка Rolser SuperBag Logic RG 44 Negro в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сумка Rolser SuperBag Logic RG 44 Negro

Тип Сумка-візок
Матеріал Polyester 400D PVC
Забарвлення чорний
Об `єм 44 л
Розміри 41x32x105.5 см (у розкладеному вигляді), 41x17.5x64.5 см (у складеному вигляді)

* Технічні характеристики Сумка Rolser SuperBag Logic RG 44 Negro можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сумка Rolser SuperBag Logic RG 44 Negro

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Rolser SuperBag Logic RG 44 Negro

Код товару: 303130
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 309573
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 303131
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →