Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Роллер для занять йогою та пілатесом Grid Rumble Roller l-61см FI-6280 Pink

Код товару: 182067
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Масажири Роллер для занять йогою та пілатесом Grid Rumble Roller l-61см FI-6280 Pink

Ви хочете підвищити свою спортивну результативність, підготувати м'язи до позамежних навантажень чи побалувати себе масажем, що відновлює, після тренування? У цьому вам допоможе жорсткий роллер для занять йогою і пілатесом Grid Rumble Roller l-61см FI-6280.

Ціна: 1161 грн
шт

Опис товару Роллер для занять йогою та пілатесом Grid Rumble Roller l-61см FI-6280 Pink

 Призначення

Роллер - це простий і легкий інвентар для занять пілатесом і йогою, завдяки своїй ефективності отримав визнання у світі спорту та професійних фізіотерапевтів. З ним можна виконувати безліч вправ, що покращують гнучкість, рівновагу та координацію, при цьому сприяючи регенерації м'язів. Саме тому його використовують і новачки, і ветерани спорту, тим більше, що займатися з ним можна вдома, у спортзалі або навіть в офісі.
 
За допомогою роллера роблять міофасціальний масаж, який знімає біль у м'язах, прибирає спайки на сполучній тканині та стимулює кровотік. Це у свою чергу зменшує напругу та скутість мускулатури та скорочує часвідновлення м'язів. Для жінок неоціненною перевагою ролера буде той факт, що його систематичне використання покращує циркуляцію лімфи та допомагає боротися з целюлітом.
 
Опис
Для виготовлення ролера використовується гнучкий, пружний і в той же час надзвичайно міцний сополімер етиленвінілацетату (EVA), що відрізняється високою стійкістю до зношування. По всій поверхні ролера рівномірно розташовані жорсткі шипи, які досить глибоко проникають у тканини, створюючи враження, що це пальці досвідченого масажиста. Зовні роллер нагадує товстостінну трубку, завдяки чому він, будучи міцним, має дуже незначну вагу.
 
Як цепрацює
Тренування з ролером зрозумілі на інтуїтивному рівні, у чому можна переконатися з прикладу наступної вправи. Покладіть ролер на підлогу і сядьте на нього, спершись перед собою лівою зігнутою ногою. Обіпріться об підлогу позаду себе обома руками, а щиколотку правої зігнутої ноги покладіть на коліно лівою. Нахиліть своє тіло вправо так, щоб правий сідничний м'яз притиснувся до ролика. Перейдіть вперед-назад кілька разів, а потім повторіть для лівої сторони.
 
Переваги:
Виготовлений з якісного матеріалу, він не схильний до деформації і прослужить довгі роки.
Має невелику вагу та компактні розміри – при необхідності її можна взяти з собою ввідпустка.
Підходить і для професійних атлетів, і для користувачів, далеких від спорту.

Роллер для занять йогою та пілатесом Grid Rumble Roller l-61см FI-6280 Pink Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Роллер для занять йогою та пілатесом Grid Rumble Roller l-61см FI-6280 Pink в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Масажири купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Масажири и купити Роллер для занять йогою та пілатесом Grid Rumble Roller l-61см FI-6280 Pink в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Роллер для занять йогою та пілатесом Grid Rumble Roller l-61см FI-6280 Pink

Тип Роллер
Довжина 65 см
Забарвлення Pink
Ширина 14,5 см
Матеріал Етиленвінілацетат (EVA)
додаткові характеристики Призначення: для поглибленого опрацювання м'язів та фасцій

* Технічні характеристики Роллер для занять йогою та пілатесом Grid Rumble Roller l-61см FI-6280 Pink можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Роллер для занять йогою та пілатесом Grid Rumble Roller l-61см FI-6280 Pink

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Роллер для занять йогою та пілатесом Grid Rumble Roller l-61см FI-6280 Pink

Код товару: 193602
На замовлення, 1-3 дні
HouseFit HY-304 1247 грн
Код товару: 217413
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 217414
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →