Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Роллер для занять йогою та пілатесом Grid Roller Mini l-10см FI-5716 Pink

Код товару: 182063
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Масажири Роллер для занять йогою та пілатесом Grid Roller Mini l-10см FI-5716 Pink

Хочете забезпечити собі можливість зняти напругу з м'язів чи самостійно зробити масаж в офісі чи в дорозі? Тоді вам варто звернути увагу на ролер для занять йогою та пілатесом Grid Roller Mini l-10см FI-5716.

Ціна: 296 грн
шт

Опис товару Роллер для занять йогою та пілатесом Grid Roller Mini l-10см FI-5716 Pink

 Призначення

Зазвичай використовувані в пілатесі та йозі для покращення гнучкості, рівноваги та постави, ролери також знайшли застосування в інших видах спорту та фізіотерапії. Використання ролика перед тренуванням допомагає розслабити та розтягнути м'язові волокна та фасції, що мінімізує ризик травм. Після занять за допомогою ролера можна зняти напругу та стимулювати приплив крові та кисню до м'язів, допомагаючи їм швидше відновлюватися. Вправи з ролером роблять м'язи еластичнішими, тому рекомендовані для людей, які ведуть малорухливий спосіб життя.
 
Опис
Роллер складається з порожнистого жорсткого сердечника, покритого більш м'яким шаром, з якого сформована сіткачисленних шпильок (тривимірна поверхня). За рахунок такої конструкції аксесуар має неабияку міцність при незначній вазі, а різна форма шипів дозволяє надавати різноманітний вплив на тканини користувача. Невеликі розміри ролера дозволяють займатися в будь-якому місці, де це прийнятно з погляду комфорту та дотримання пристойності. Для його виготовлення використовується сополімер етиленвінілацетату (EVA) – цей матеріал відрізняється високою стійкістю до зношування та впливу сонячних променів, не вбирає вологу та легко міститься в чистоті.
 
Як займатися
Кількість можливих вправ з цим ролером досить велика, однак, через невелику довжину,поводження з ним вимагає деякої вправності, тому варто почати з простих рухів. Сядьте на підлогу, випряміть ноги і схрестіть їх, поклавши нижню гомілки на ролер. Уперши руки по обидва боки від тазу, підніміться над підлогою. Рухаючи корпус туди-сюди, катайте гомілку по ролику - від кісточки до коліна. Поміняйте ноги та повторіть.
 
Переваги:
Виготовлений із високоякісного матеріалу, він має надзвичайно тривалий термін експлуатації.
Компактні розміри дозволяють покласти ролер у сумку (рюкзак) та приділяти увагу своїм м'язам в офісі або відрядженні.
Тривимірна поверхня забезпечує унікальний точковий масаж, що ефективно впливає намускулатуру.

Роллер для занять йогою та пілатесом Grid Roller Mini l-10см FI-5716 Pink Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Роллер для занять йогою та пілатесом Grid Roller Mini l-10см FI-5716 Pink в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Масажири купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Масажири и купити Роллер для занять йогою та пілатесом Grid Roller Mini l-10см FI-5716 Pink в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Роллер для занять йогою та пілатесом Grid Roller Mini l-10см FI-5716 Pink

Тип Роллер
Довжина 10 см
Забарвлення Pink
Ширина 14 см
Матеріал Етиленвінілацетат (EVA)
додаткові характеристики Призначення: для опрацювання м'язів та фасцій.

* Технічні характеристики Роллер для занять йогою та пілатесом Grid Roller Mini l-10см FI-5716 Pink можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Роллер для занять йогою та пілатесом Grid Roller Mini l-10см FI-5716 Pink

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Роллер для занять йогою та пілатесом Grid Roller Mini l-10см FI-5716 Pink

Код товару: 226118
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 176525
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 176532
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →